Call Of Duty: Black Ops 4 obara rekorde

Objavljeno: 15.10.2018.


S obzirom na to da Activision objavljuje nove Call Of Duty naslove u veoma kratkim intervalima, pomislili biste da se kod igrača stvara zamor i prezasićenje kada je franšiza u pitanju.
Međutim, izgleda da ovo nije tako, jer najnovija igra u serijalu – Call Of Duty: Black Ops 4 – uspeva da obara ranije rekorde.

Prema navodima Activisiona, kompanija tvrdi da je Black Ops 4 oborio rekord tokom svog prvog dana digitalne objave, prevazilazeći druge naslove (kao što je WWII iz 2017. godine). Ovo je svakako dobra vest, jer svaka kompanija potencijalno želi da njen naredni proizvod bude bolji od prethodnog. Activision se takođe hvali činjenicom da Black Ops 4 ima najbolji prvi dan od objave i na PlayStation 4 konzoli, a najbolja je kompanijina digitalna igra svih vremena za Xbox One.

Kada je PC u pitanju, ostvarena je duplo veća prodaja u odnosu na WWII 2017. Ovo je zanimljivo ako znamo da je Call Of Duty: Black Ops 4 ekskluzivno dostupan preko Blizzardovog Battle.net launchera.

Prema previm reakcijama, testovi i recenzije igre su prilično pozitivni, a mnogi ističu u prvi plan Blackout mod, koji je Activisionov i Treyarchov pogled na popularni battle royale stil gejmpleja.

Izvor: Ubergizmo

Komentariši

Vaš e-mail neće biti objavljen. Podaci koji su neophodni obilježeni su znakom *