Bijeljinka jedna od najljepših djevojaka u BiH ,, Zadovoljstvo mi je što sam predstavljala moj grad na izboru za Miss “

Objavljeno: 15.10.2018.


Rada Manojlović rodom je iz Bijeljine gdje pohađa Tehničku školu saobraćajne struke, a pored toga bavi se i manekenstvom.
Još uvijek sam pod utiscima i imam osjećaj kao da sanjam. Najveće zadovoljstvo mi je bilo što sam predstavila moj grad Bijeljinu kao jedna od najljepših djevojaka u BiH. Takođe, trudila sam se da predstavim moj grad i istaknem sve ljepote i prednosti svog mjesta i dokažem da pored toga što je Bijeljina u odnosu na evropske gradove mali grad, ima svoje čari i dušu.

Za mene je ovo veliki izazov, a naročito sam uzbuđena zbog upoznavanja drugih ljudi i kultura što je bio moj cilj i ostvarenje sna.

Image result for rada manojlovic mis bijeljina
Rada Manojlović

Veliki uspjeh je bio samo pojaviti se na sceni i predstaviti sebe i svoj grad u najboljem mogućem smislu. Još kao dijete sam imala želju da se bavim manekenstvom i modelingom, te sam oduvijek sanjala da prošetam pistom, a taj san mi se danas ostvario i mnogo sam ponosna zbog toga. Mjesec dana sam bila na pripremama za ,,Izbor za Miss” u Hrvatskoj i to je za mene bilo jedno novo iskustvo, a ujedno i predivno druženje sa divnim djevojkama iz 20 različitih gradova.

Rada Manojlović

U modelingu je najvažnije divno se provesti i steći nova prijateljstva, a politici, naciji i ,,teškim temama” nema mjesta u ovom poslu. Prvenstveno, ja ovo ne smatram kao igru, nego kao ozbiljan posao poslije kojeg sam dobila otvorena vrata u mnogim modnim agencijam. Takođe sam ponosna na mnoge revije i fotografisanja koja su uslijedila nakon toga. Osim toga, uradila sam i veliki broj snimanja za butike, časopise i muzičke spotove, a  dobila sam i ponudu za odlazak u inostranstvo, ističe ona.

Image result for rada manojlovic mis bijeljina
Rada Manojlović

Namjeravam ostati u svijetu manekenstva jer smatram da sve što sam do sada uradila jeste jedan odličan početak za naredne uspješne korake.

Podršku imam i iz ostalih gradova, a najljepše u ovom poslu je kada mi pametna i lijepa djevojka udijeli divan kompliment. To mi mnogo znači i ispunjava.

Zahvalila bih se mnogo mom gradu na divnoj podršci koju sam dobila još od prvog dana kada sam zakoračila u svijet mode i glamura, kaže Rada.

Komentariši

Vaš e-mail neće biti objavljen. Podaci koji su neophodni obilježeni su znakom *