Region se oprašta od Dive: Odlazak jedne od najvećih jugoslovenskih glumica

Objavljeno: 14.10.2018.


Mediji u regionu odmah su preneli vest da je srpska glumica Milena Dravić preminula, a ta vest na mnogim portalima istaknuta je kao najvažnija vest.
Jutarnji list, u tekstu sa naslovom “Odlazak jedne od najvećih Jugoslovenskih glumačkih diva”, navodi da je Dravić preminula u bolnici posle teške bolesti.

I portal 24sata.hr u tekstu “Napustila nas je Milena Dravić” oprostio se od kako su naveli, legende jugoslovenskog filma. Oni pišu i o životu glumice, navodeći da su u društvu Milene Dravić uživali Robert de Niro, Ava Gardner, Klint Istvud, Džon Lenon i mnogi drugi.

“Večerala je s Hičkokom, a Lajzi Mireli darovala je srpske opanke”, navodi se u tekstu 24sata.hr.

Večernji list takođe je kao glavnu vest na svom portalu postavio tekst o smrti Milene Dravić u kojem navodi da se glumica razbolela dve i po godine nakon što joj je preminuo suprug, takođe legendarni glumac Dragan Nikolić.

Prva vest na portalu Index.hr je takođe vest da je umrla Milena Dravić. Ovaj portal prenosi i poruku hrvatskog političara Kreša Beljana koji je na svom Instagram profilu napisao:

“Jedna po jedna, gase se zvezde ovog našeg neba. Zvezde koje su svojim sjajem mogle naše najtamnije, crne noći pretvoriti u sunčane i sretne dane. Zbogom Milena..”

Hrvatska novinska agencija HINA, takođe je kao prvu, prenela vest beogradskih medija da je umrla Milena Dravić. Ovu vest kao glavnu, prenosi i portal Hrvatske radiotelevizije.

Foto: Printscreen Youtube

Izvor: B92

Komentariši

Vaš e-mail neće biti objavljen. Podaci koji su neophodni obilježeni su znakom *