OnePlus 6T se pojavio na Geekbenchu sa Snapdragon 845 čipom i 8GB RAM-a

Objavljeno: 14.10.2018.


Pred debitovanje telefona, koje je zakazano za 30. novembar, OnePlus 6T se pojavio na Geekbench listingu, potvrđujući sve ono što se i očekuje od uređaja.
OnePlus 6T će, kao i gotovo svaki premijum Android telefon iz ove godine, stići sa Qualcommovim Snapdragon 845 čipsetom. U slučaju modela sa najnovijeg Geekbench listinga, čipset je uparen sa 8GB RAM-a, ali će postojati i 6GB varijanta. Svi modeli stižu uz Android 9 Pie, sa Oxygen OS 9.0 korisničkim interfejsom.

Kada su u pitanju rezultati, koje je OnePlus 6T ostvario na Geekbenchu, tokom single-core testa je postignuto 2510 poena, dok je multi-core test zabeležio rezultat od 8639 poena. Ovo uređaj stavlja rame uz rame sa OnePlus 6 modelom koji je debitovao ranije.

Iako između dva premijum OnePlus modela za ovu godinu ima malo razlika, svaka od njih je prilično značajna. Tako je senzor otiska prsta na poleđini zamenjen novim optičkim senzorom, smeštenim ispod displeja. Takođe, široki izrez u ekranu sa OnePlus 6 modela će biti zamenjen izrezom u obliku kapljice na 6T modelu.

Možda jedna od najkontroverznijih izmena stiže u vidu odbacivanja 3.5mm priključka za slušalice, ali OnePlus tvrdi da se na ovaj potez odlučio kako bi implementirao veću bateriju, kapaciteta 3700mAh.

Izvor: PhoneArena

Komentariši

Vaš e-mail neće biti objavljen. Podaci koji su neophodni obilježeni su znakom *