Ivanić: Za Dodika glasali birači u seoskim sredinama

Objavljeno: 14.10.2018.


Kandidat Saveza za pobjedu za srpskog člana Predsjedništva BiH Mladen Ivanić rekao je da je njegov protivkandidat Milorad Dodik dobio izbore, te da su za njega glasali birači u seoskim sredinama.
Ivanić je naveo da se “izborna baza Dodika preselila na selo” i da je izgubio je oslonac u gradovima.

“Dodik je izgubio u Banjaluci, Doboju i Bijeljini, većim, urbanim sredinama”, naveo je Ivanić u autorskom tekstu za beogradski list “NIN”.

Izvor: Agencije

11 thoughts on “Ivanić: Za Dodika glasali birači u seoskim sredinama

  1. Kada ce ovaj, izvinjavam se na izrazu, mamlaz da shvati da time sto govori je obicni fasista.

  2. I to profesor,to fakultetski obrazovan cvojek.sačuvaj me bože.takav da narod predstavlja.jadni mi sa ovakvima političarima

    1. Jako primitivan komentar. Mislim da bi doticni trebao da vodi racuna o tome sta pise ili da se edukuje. Sustina je u tome da se iznose cinjenice. Bez cinjenica sve je u sferi nagadjanja. Cinjenica je da je 45000 nevazecih listica za Predsednika RS i da neko hoce da ih vidi, u cemu je problem?

  3. Ваш човјек са села је побједио,шта се буните. Шта је требало да каже, да је интелектуална елита дала гласове М.Додику. Да, г. Додик је побједио због гласова са села и ухљеба из Владе, не сељака, јер у Републици Српској сељака више и нема, само рудименти некадашњег човјека са села. Данашњи људи са села немају додирних тачака са сељаком, тежаком из времена од прије. Један од очитих доказа губљења честитости човјека са села је буњење на титулу сељака, јер до 90 година прошлог вијека то је било најчеститија популација која се поносила титулом “Сељак”.

    1. Potenciranje da je neka intelektualna elita u par kucica oko Boske, a svi ostali da su intelektualno defektni, je u najmanju ruku bezobrazno. Isto tako, ako se to primjeti ne znaci da je taj seljak glasao za Dodika. Klimanjem glave na sve sto kaze Ivanic, ustvari pokzuje da je ta tzv intelektualna elita ustvari upravo taj skup “seljaka” bez casti i obraza. I to su ti isti koji se bune na titulu seljaka.

  4. Vi koji ste na bigportal.ba odnedavno počeli pisati komentare ste svi od reda nepismeni. Nije dovoljno samo kupiti računar ili telefon i naučiti upaliti ga. Gramatiku u ruke pa onda navijajte za nekog…

  5. Zaboravio profesor , kad je on , iz svog seal tihog I dalekog , dosas do grada . Sad naravno Posta MAMLAZ.

Komentariši

Vaš e-mail neće biti objavljen. Podaci koji su neophodni obilježeni su znakom *