Pravda za Davida 201. dan večeras prerasla u bunt protiv izbora

Objavljeno: 13.10.2018.


U Banjaluci počeo protest Pravda za Davida – 201. dan.
“Ovo je jedino slobodna teritorija i ovdje moramo da postavimo i pitanje opoziciji – Šta radite ljudi, za koga se borite za mandate ili za narod. Ne može se čekati još četiri godine. Svi iz opozicije koji su osvojili mandate da u roku od 24 sata dođu ovdje i pokažu da li se bore za narod ili za mandate”, rekao je Blagić.

“Osjećam vašu bol koliko ste pokradeni i poniženi. Odgovornost ovdje da položite na Trgu pravde, slobode i mira, a ne u parlamentima”, kazao je Adam Šukalo i pozvao sve one koji su osvojili mandate da budu uz narod.

“Istina je da je ovo kriminalni izborni proces i ja prihvatam odgovornost za sve opozicione poslanike”, kazao je Šukalo i osuo paljbu po onima iz opozicije koji su ovih dana podržali koaliciju sa SNSD-om.

Obraćajući se prisutnima, Davor Dragičević, otac ubijenog dvadesetjednogidšnjeg studenta Davida, je rekao da su izbori bili nepotrebni i da je on upozoravao da izbori ne treba da budu.

“Šta ste vi okolo učinili…izbori su bili bespotrebni… Pokušali se uvući politiku ovdje na Trg Krajine…Ubili ste dijete i njegovog oca koji je konobar i borac…crno je da crnje ne može biti… Nepriatelj nam nije potreban”, rekao je Davor i dodao da njega i grupu  Pravda za Davida niko neće gaziti.

Ponovio je da je MUP zločinački .

Upitao je vi koji ste glasali tražite istinu i pravdu. Ja sam vam na raspolaganju kao i Pravda za Davida. Mi nećemo ustuknuti nimalo…, rekao je Davor,.

I večeras kao i prethodnih imao je podršku građana koji su to i zbog krađe izbora ali i zbog zahtjeva da se otkrije ko je ubio Davida Dragičevića.

“Ovo je jedino slobodna teritorija i ovdje moramo da postavimo i pitanje opoziciji – Šta radite ljudi jeli se vi borite za mandate ili za narod. Ne može se čekati još četiri godine. Svi iz opozicije koji su osvojili mandate da u roku od 24 sata dođu i pokažu da li se bore za narod ili za mandate”, rekao je Blagić.

“Osjećam vašu bol koliko ste pokradeni i poniženi. Odgovornost ovdje da položite na Trgu pravde, slobode i mira, a ne u parlamentima”, kazao je Adam Šukalo i pozvao sve one koji su osvojili mandate da budu uz narod.

“Istina je da je ovo kriminalni izborni proces i ja prihvatam odgovornost za sve opozicione poslanike”, kazao je Šukalo i rekao da neće biti koalicije sa SNSD-om.

Izvor: RTVBN

3 thoughts on “Pravda za Davida 201. dan večeras prerasla u bunt protiv izbora

  1. Bože sačuvaj ovi su krenuli stvarno da pričaju nebuloze idite u Sarajevo pa tamo protestujete ako imate zašto stanite ispred cik-a pa protestujete ne uznemiravajte poštene građane Banjaluke zar mislite da ćete uspjeti da napravite Ukrajinski Majdan u Banjaluci Vama nije stalo do rođene majke a kamoli do pokojnog Davida .osladile se strane donacije i strane pare.hocete fotelje,sram vas bilo.na izborima se fotelje dobijaju a ne na ulici.

  2. Sad konacno svima jasno sta je “pravda za davida” I ko je organizator. Dragan cavic, borenovic , ivanic i Ostala, bagra, banditi obicni, izgubili na izborima , sad bi banditi na protestima da dobijes vlast. Banditska posla .

    1. Ja sam to rekao pre 6 mjeseci,rekao sam da ce i posle izbora ako ne pobjede ovo raditi,da ce grupa “pravda za davida “kad ostane bez financijera da napravi organizaciju,pa onda stranku jel su im se osladile pare bez rada.a opozicija je potrošila što je dobila,imala a nisu dobili izbore.4 god nemogu izdržati bez para zato sad prave cirkus.sad da ima iko pametan da policija sve pokažnjava za narusavanje javnog reda i mira,uznemiravanja gradjana,prijetnji.da naredne 4 godine rade samo za kazne da plate.pa neka onda bleje.što u sarajevo pred CiK ne idu da protestuju.hoce malo sutra tamo bi ih policija kao i one demobilisane namlatila i ćao.ovdje glume kad znaju da ih nece dirati.SRAMOTA.A MENE JE SRAMOTA KAD VIDIM 5 KOMSIJA SVOJIH KOJI NA TRGU BLEJE.

Komentariši

Vaš e-mail neće biti objavljen. Podaci koji su neophodni obilježeni su znakom *