Žena zbog koje je Mel Gibson smršao 14kg za dva mjeseca

Objavljeno: 12.10.2018.


Glumac je nutricionistkinju Samantu Džekson upoznao u restoranu u Sidneju kad je tražio lokacije za snimanje svog novog filma. Samanta mu je prišla i ponudila pomoć, a Gibson je odmah prihvatio.
Par je razmijenio brojeve telefona, komunicirali su preko poruka i FaceTime-a i glumac je u samo nekoliko izgubio višak kilograma, piše Daily Mail.

Glumac je za sedam nedjelja izgubio 14 kg i 27 cm u struku, a kako kaže, osjeća se mnogo bolje.

Related image
Mel Gibson i nutricionistkinja

 

”Bojao sam se da neću moći ništa da promijenim. Sada stanem u svu svoju staru odjeću i leđa me više ne bole. Mnogo bolje spavam. Sve ovo bilo je pravo čudo. Osjećam se jako dobro i zdravo”, ispričao je Gibson koji svaki dan, uz tri glavna obroka, pije proteinske šejkove i vježba.

”Sve u svemu, imam puno više energije nego prije”, zaključio je zadovoljni glumac.

Samanta Džekson je tokom karijere promijenila živote stotine ljudi, najviše mama i tata koji žele vode zdraviji život. Od bankara, direktora velikih kompanija sve do Mela Gibsona.

Koristeći svoj nutricionistički program koji je nazvala “Zen Project 8”, Sem usmjerava pažnju na vježbanje, povećanje energije, i smanjuje nivo šećera u krvi što prirodnim putem dovodi do smanjenja tjelesne masnoće.

Iako živi u Australiji, to je ne spriječava da ima mušterije širom svijeta sa kojima radi putem video tehnologije.

Izvor: Index

 

Pratite nas na društvenim mrežama:

Facebook: BIG 1  BIG 2  BIG 3  BIG 4  bigportal.ba

BIG Instagram

BIG Twitter

Komentariši

Vaš e-mail neće biti objavljen. Podaci koji su neophodni obilježeni su znakom *