Studenti uče pod zastavom Srpske

Objavljeno: 12.10.2018.


Vijest za rubriku vjerovali ili ne! Studentkinje Ženskog paviljona Elektrotehničkog fakulteta u Lukavici već danima žive u mraku i uče pod svijećama jer je Studentskom domu isključena struja?!
Struja je isključena 9-og oktobra, a uprava Doma studentima je podijelila lojane svijeće, kako bi mogli da spremaju ispite i uče u ispitnom roku. Svijeće su upaljene u kupatilu, ali ne i u hodnicima, jer se štedi i na lojanicama, pa studenti viču dok prolaze hodnikom kako se ne bi sudarali.

U Ženskom paviljonu nema grijanja, u čitaonici nema struje niti svijeća, nema ni minimuma osnovnih higijenskih potreba, i uslovi studiranja su kao u 19-om a ne 21-om vijeku.

Studenti su u šoku, jer je ispitni rok u toku, a Uprava Doma nema odgovor na pitanje ko je odgovaran za katastrofalno stanje i veliku sramotu.

Vrlo je moguće da studenti ispaštaju i da su kolateralna šteta političkih obračuna, i da je direktor “Elektrodistribucije” Pale Ljubomir Mrda kaznio partijske kolege, jer nije prošao na izborima uprkos velikim sredstvima potrošenim i izvučenim iz javnog preduzeća.

Veliki Nikola Tesla izmislio je naizmjeničnu struju u 19-om vijeku, a njegovi sunarodnici i studenti elektrotehnike u 21-om vijeku proučavaju njegove izume pod lojanim svijećama.

Skandal u Studentskom domu u Lukavici samo je slika kataklizme u kojoj se nalazimo. Uprkos sveopštoj anarhiji Dodik i SNSD su pobijediti u Istočnom Novom Sarajevu i Sarajevsko-romanijskoj regiji. Nažalost, Srbi suicidno ne žele svjetlost i slobodu, već mrak.

Glasali ste, uživajte!

nebojsavukanovic.info

2 thoughts on “Studenti uče pod zastavom Srpske

Komentariši

Vaš e-mail neće biti objavljen. Podaci koji su neophodni obilježeni su znakom *