Ostavite novinare, riješite ubistvo

Objavljeno: 12.10.2018.


Savez za pobjedu smatra da nema nikakve potrebe da Republičko javno tužilaštvo poziva novinara-blogera Slobodana Vaskovića na saslušanje u svojstvu svjedoka u “slučaju Davida”, jer je on (Vasković) mjesecima pisao o ovom ubistvu, iznoseći brojne dokaze koji ukazuju na to da je vrh Ministarstva unutrašnjih poslova RS umiješan u ovaj zločin.
Savez za pojedu poziva Republičko javno tužilaštvo da što prije provjeri Vaskovićeve navode. Podsjećaju da Vasković mjesecima piše i iznosi dokaze o ubistvu Davida Dragičevića, a da Republičko javno tužilaštvo i dalje ćuti o ovom zločinu i ne odgovara ni na jedno pitanje koje im je upućeno.

Republičko javno tužilaštvo ne treba da saslušava novinare niti da ih privodi.

Republičko javno tužilaštvo treba konačno da kaže ko je i zašto ubio Davida Dragičevića. Ukolio to ne urade, a rokovi za to su davno istekli, postaće direktni saučesnici u ubistvu Davida Dragičevića, saopšteno je z Saveza za pobjedu.

BN TV

4 thoughts on “Ostavite novinare, riješite ubistvo

  1. Savez za propast.ko je novinar,ma on je bloger to je moderno ima za Pr……,a treba ga saslusati i zatvoriti jer laže ako nema dokaze za sve sto je pisao govorio da ima .e druže u ćuzu pa blogiraj po ćeliji.

    1. Veliki sam kriticar ovog coveka, ali postavljam drugo pitanje. On to sto pise, pise odmah posle ubistva, a ovi ga tek sad pozivaju, sta je razlog cekanju? Za pretpostaviti je da su neki dokazi unisteni ili preinaceni od strane puciste lukaca, tuzilastva i drugih institucija RS, tako da ce ovaj zavrsiti u zatvoru.

      1. Pretpostavke su jedno, a dokazi sasvim nesto drugo. Tuzilastvo je to koje je kljakavo i nesposobno, a niko nema nikakvu kontrolu nad istim. Sve se vriti oko vsts-a koji je uspostavljen jednim od dekrata stranaca (visoki predstavnik). Bilo je pokusaja od strane vlasti RS da se pravosudje uredi, zajedno sa eu ( cini mi se sa Eston).

        1. Brzina kojom je sazvana konferencija za stampu od strane puciste zadivljuje, kao i rezultati te konferencije. Na kraju priznanje da to nije to. Konsekvence? Zasto je pucista pozurio pre tuzilastva, je li za takvo nesto nadlezan? Bio je duzan ako ima nekakva saznanja da ih dostavi tuzilastvu i tu se njegov posao zavrsava, eventuelna nova saznanja naknadno dostaviti, kraj price. Jasno mi je da u tuzilastvu lezi zec, ali mesanje u njegov posao je smisljeno da istraga ide u nekom drugom smeru.

Komentariši

Vaš e-mail neće biti objavljen. Podaci koji su neophodni obilježeni su znakom *