Nova opcija: Kako da izmijenite poslatu poruku na Viberu

Objavljeno: 12.10.2018.


Ako redovno koristite Viber aplikaciju, nova “Edit” funkcija mogla bi da vam bude korisna. Ona omogućava da izmijenite svaku poslatu poruku u grupi ili razgovorima jedan na jedan, tako što ćete jednostavno zadržati poruku, koju želite da izmijenite, a nakon toga pritisnuti “Edit”.
Nakon što unesete izmjenu, a omogućena je izmjena cijele poruke, u dnu sa desne strane stajaće “Edited”, kako bi svi koji pregledaju poruke naknadno (ili odmah) mogli da znaju da je poruka izmijenjena. Da ne bude zabune, osobe koje učestvuju u četovanju dobiće izmjenjenu poruku kao novu poruku u konverzaciji, dakle, kao posljednju primljenu poruku, kako bi se izbjegle moguće malverzacija sa izmjenom poruka i njihovim sadržajem.

Omogućeno je mijenjanje YouTube linkova, linkova ka sajtovima, slika i teksta, ali nije omogućena izmjena naljepnica, odnosno stikera.

Nova Viber opcija je omogućena od aplikacije verzije Viber v9.7.0 za Android i iOS korisnike, a za Windows 10 Mobile, Windows Phone i Windows 10 korisnike još uvijek ne znamo da li će dobiti ovo ažuriranje.

Izvor: Mondo

 

 

Pratite nas na društvenim mrežama:

Facebook: BIG 1  BIG 2  BIG 3  BIG 4  bigportal.ba

BIG Instagram

BIG Twitter

Komentariši

Vaš e-mail neće biti objavljen. Podaci koji su neophodni obilježeni su znakom *