Maska bez premca! Na fotki je poznata holivudska glumica, da li je prepoznajete?

Objavljeno: 12.10.2018.


Kada su se u javnosti pojavile fotografije starijeg glumca Laca Ebersdorfa koji je navodno dobio svoju prvu ulogu u filmu Suspiria, javnost je bila zbunjena.
Mnogi su posumnjali da se ispod maske krije Tilda Svinton, koja glumi u istom filmu kao “nepoznati glumac”. Ona je te navode demantovala, a mnogi su joj povjerovali, ubijeđeni da ne bi mogla tako dobro da odglumi tu ulogu s obzirom na to da je žena i nije osamdesetogodišnjakinja. Reditelj filma Luka Guadanjino je vijest da je Tilda zapravo Lac nazvao lažnom. Čak je napravljena strana posvećena Lacu na Internet Movie Databaseu, zbog čega su mnogi bili ubijeđeni da je on stvarna osoba.

A onda je juče 57-godišnja Tilda priznala da je ona sve vrijeme glumila Laca Ebersdorfa, odnosno njegov lik doktora Džozefa Klemperera u Suspiriji.

 

Foto: Profimedia

Priznala je da su joj satima stavljali vještačke dijelove tijela kako bi bila što ubjedljivija, a među njima bio je i vještački penis.

– Moram priznati da sam preuzela ulogu samo zbog zabave. Kako bi moja baka rekla, a to je i moj moto – ne dosađuj se – odgovorila je New York Timesu na pitanje zašto je pristala da glumi Laca.

Image result for Tilda Swinton
Tilda Swinton

Guadanjino tvrdi da je bilo ključno da Tilda glumi Laca, odnosno Džozefa, jer se cijeli film bavi ženskim identitetom. Pošto je prošle zime snimljena na setu kako glumi starijeg muškarca, brže-bolje je napravljena stranica na IMDb-u prema kojoj je jedina uloga Laca Ebersdorfa ova u Suspiriji. Navodno je rođen 15. februara 1936. u Minhenu.

Foto: Profimedia

– Kad je imao samo dvije godine, cijela porodica je pobjegla iz nacističke Njemačke. Prvo u Ženevu, a onda u London. Mladost je proveo u Kambervelu, a zatim se vratio 1954. u Minhen, gde je studirao filozofiju- pisalo je.

Istaknuto je i da je član pozorišne grupe “Piefke Versus”, iako Gugl nije izbacivao nikakve rezultate o njoj. Uprkos tome, “dobio” je ulogu u Suspiriji, pored Tilde, ali i Dakote Džonson i Kloi Grejs Morec.

Izvor: index.hr

 

Pratite nas na društvenim mrežama:

Facebook: BIG 1  BIG 2  BIG 3  BIG 4  bigportal.ba

BIG Instagram

BIG Twitter

Komentariši

Vaš e-mail neće biti objavljen. Podaci koji su neophodni obilježeni su znakom *