Baš je dobro vidjeti Mekolija Kalkina opet

Objavljeno: 12.10.2018.


Slatki klinac iz legendarnih filmova “Sam u kući” prethodnih godina je punio stranice žute štampe zbog problema sa alkoholom i drogom, zbog čega su ga često navodili kao primjer toga kako slava u djetinjstvu može da ostavi loše posljedice. Srećom, Mekoli Kalkin (38) je uspio da se izvuče i danas, poslije mnogo godina, konačno izgleda zdravo, srećno i veselo kao nekada.
Mekoli je iznandio sve kada se pojavio na dodjeli AMA nagrada, prije svega zbog toga što se zaista jako, jako rijetko pojavljuje na crvenom tepihu ili generalno u javnosti. Glumac je dodijelio nagradu za najboljeg muškog izviđača i uspio da postane najveća zvijezda nagrada. Twitter ne prestaje da bruji o tome kako Mekoli izgleda sjajno i djeluje kao da su svi iskreno srećni što je nekad slatki klinac izrastao u srećnog i podjednako slatkog muškarca.

 

Foto: Profimedia

“Baš je dobro vidjeti Mekolija na AMA dodjeli nagrada. Super izgleda”

“Kalkin izgleda srećno i zdravo. Baš je dobro vidjeti ga”

“Konačno ponovo izgleda živo”

Komentari na društvenim mrežama ne prestaju da se nižu:

Glumac je tokom cijele večeri djelovao zaista dobro raspoloženi, pa je i fotografima prije same ceremonije srećno pizirao, na oduševljenje svih.

Foto: Profimedia

Zaista je dobro vidjeti ga u ovakvom izdanju, posebno ako imamo u vidu da je posljednji put bio glavna tema u medijima prije nekoliko godina, kada su njegove fotografije zabrinule fanove šitom svijeta jer se već neko vrijeme pričalo da ima ozbiljnih problema sa drogom i alkoholom. Navodno se 2013. godine predozirao smrtonosnim koktelom heroina i tableta za spavanje, ali su prijatelji uspjeli da ga nađu na vrijeme.

Mekoli Kalkin 2013. godine
Mekoli Kalkin 2013. godine Foto: Profimedia

Ipak, uspio je da ostavi sve to iza sebe i sada živi potpuno drugačijim životom.

Izvor: Noizz.rs

 

 

Pratite nas na društvenim mrežama:

Facebook: BIG 1  BIG 2  BIG 3  BIG 4  bigportal.ba

BIG Instagram

BIG Twitter

Komentariši

Vaš e-mail neće biti objavljen. Podaci koji su neophodni obilježeni su znakom *