Ana Nikolić ZAPANJILA SVE: Žene su glupe, to je istina!

Objavljeno: 12.10.2018.


Pjevačica je opet napravila pometnju
Ana Nikolić se u posljednjih godinu i po dana rijetko oglašava na društvenim mrežama, ali svaki put kada to uradi napravi potpunu pometnju.

Nakon poslednje serije video snimaka na kojima je javno govorila o depresiji kroz koju prolazi zbog ulaska u petu deceniju života, Ana je sada upotrijebila ovu platformu da iznese svoj stav o nejednakosti polova.

View this post on Instagram

Apsolutna istina!

A post shared by ANA NIKOLIĆ (@ananikolicofficial) on

Mislim da su žene glupe zbog toga što se pretvaraju da su jednake u poređenju sa muškarcima. One su zapravo mnogo superiornije, i uvijek su bile. Šta god da daš ženi, ona će to učiniti većim i boljim. Ako joj daš spermu, ona će ti zauzvrat dati bebu. Ako joj daš kuću, ona će ti dati dom. Ako joj daš namirnice, ona će ti dati obrok. Ako joj daš osmjeh, daće ti cijelo svoje srce. Sve što joj daš ona umnoži i da ti mnogo više. Tako da ako joj daš bilo šta loše, ona će biti spremna da ti da kamaru g*vana – podijelila je Nikolićeva citat britanskog književnika Vilijema Goldinga, dodajući da to “apsolutna istina”, te da je spomenuti pisac muškarac koji zaista razumije žene.

Glossy

 

Pratite nas na društvenim mrežama:

Facebook: BIG 1  BIG 2  BIG 3  BIG 4  bigportal.ba

BIG Instagram

BIG Twitter

Komentariši

Vaš e-mail neće biti objavljen. Podaci koji su neophodni obilježeni su znakom *