“Pohapsite ih, postradaću znam”

Objavljeno: 11.10.2018.


– Došao je i taj dan sine. Dan kada ću preuzeti pravdu u svoje ruke, jer oni neće da kažu ko te je silovao, mučio i na kraju ubio. 200 dana stojimo ovdje i očigledno se ne boje naroda. Sine, oprosti mi za ono što ću uraditi, ali znam da me razumiješ – poručio je sa Trga Krajine Davor Dragičević, otac ubijenog dvadesetjednogodišnjeg banjalučkog studenta Davida Dragičevića.
“Nijednu svoju sledeću namjeru neću reći do zadnje sekunde. Ako želite ikome dobro, privešćete ih. Hoću li ja biti sam, ili iza mene hiljade ljudi, meni u životu nije bitno. Dragi moj sine dušo naša, ne mogu više. Postradaću, znam, ali neću ni da živim kao gnjida.” – poručio je Davor Dragičević s Trga Krajine.

Daniela Ratešić Došen, koja je od samog početka uz Davora Dragičevića i njegovu porodicu u borbi za istinu i pravdu u vezi sa ubistvom djeteta, kaže da se svakodnevno pišu najgore uvrede na račun porodice Dragičević. Pitala ih je da li se boje Boga.

“David je bio dijete koji nam je svima otvorio oči. A mi treba da budemo uz njegovog oca, šta god on odlučio, jer ništa mu se ne može zamjeriti.”, rekla je Daniela Ratešić – Došen iz grupe Pravda za Davida.

Stotine građana okupili su se na Trgu Krajine, po 200. put, kako bi dali podršku Davoru Dragičeviću u njegovoj borbi i traganju za ubicama sina.

Istekao je i rok koji je Davor Dragičević dao nadležnima da otkriju ubice njegovog sina Davida.

BN TV

5 thoughts on ““Pohapsite ih, postradaću znam”

 1. Slagaće opet.vratiće se sutra.ne brinite jos se Ratesićka nada da ce para izvući.osladile se pare zaradjene na blejanju i lažuci.e sad zasuči rukave pa pokušaj pošteno da zaradiš Danjela a ne na tudjoj tragediji.

  1. Dragane., mnogo si aktivan na mrezi. Placa li te neko? Ako te ne placa, mogu samo da te zalim za ovakve komentare. Dosta nagadjanja. Mlad zivot je unisten, to je cinjenica. Imas li ti djecu. I ako imas, jesu li ti vaznije pare, kada samo o njima pricas, a ubijeno dijete nikad ne spominjes. Podrzimo oca, svako od nas nazalost moze biti sljedeci.

   1. Nisam član ni jedne stranke,ne glasam,ne plaća me nitko jer ja svojim prstima,glavom i znanjem zaradjujem za sebe i svoju porodicu,borim se da zivimo kao i ostala radnička klasa u ovoj državi,imam svoju malu radnju od koje pošteno zivim,plaćam drzavi sve što moram.i ne lajem,psujem i ne pričam nebuloze.kao 99% ovdje na netu sto komentarišu.moje radno vrijeme je od 08.do 17h svaki dan.a ovi sto su iskoristili smrt mladoga momka da dodju do para ti mi se gade.a ko do sad nije shvatio da zadnji 188 dana je sve politika taj ima ozbiljan problem u glavi.i zato komentarisem.a mene nema ni na jednoj drugoj stranici sem ove.čak ni na FB.Me nema.tako da ti ta konstatacija ne stoji da sam aktivan na drustvenim mrežama.a što se tiče Davora,Danjele i ovih oko njega jel mislite da njih pokojni David interesuje.Onda se grdno varate.a znam licno 3 osobe koje su u grupi,medju istaknutima članovima,koji su prošle godine godišnji odmor na vrbasu provele.a ove godine 7 dana Opatija.7 dana Dubrovnik.i sad mi recite od kojih para?na istom radnom mjestu su ,ista plata.al se ide na gotivan odmor.i sad mi recite da nisam u pravu al to su vam činjenice i stvarnost.

    1. Ti si zaista kompletan idiot kada mozes da kazes da otac zaradjuje na mrtvom detetu.Teska lobotomija! Idi hrani tu svoju decu i zacepi vise!Muka mi je vise od vas skotova.Idi pametuj nekome koga interesuje to sto pricas!

  2. Ko o čemu, kurva o poštenju…
   Pa tako i ovaj Dragan.
   Niškorist, ali zato zna da laje i ceri svoje krezave zube. Naravno, iza monitora i tastature gde je koliko-toliko siguran.
   Slava tebi, o junače!

Komentariši

Vaš e-mail neće biti objavljen. Podaci koji su neophodni obilježeni su znakom *