Morgan predstavio specijalne verzije svojih modela!

Objavljeno: 11.10.2018.


Kompanija Morgan ove godine proslavlja svoj 110. rođendan, te je upravo iz tog razloga predstavila specijalna izdanja svojih modela 3 Wheeler, Plus 4 i Roadster. 
Nazvani “110 Anniversary” ovi modeli poseduju jedinstvene oznake ali i dostupni su sa novim bojama i drugim detaljima, između ostalog.

Naime, osim “Sport Range” boja, tu su sada i “Classic Range” i “Metallic Range” palete boja koje je izabralo odeljenje za dizajn kompanije Morgan. Te nove boje predstavljaju omaž najpopularnijim bojama sa automobila te kompanije tokom njene čitave istorije.

Tu su još i novi sportski izduvni sistem, kao i neki drugi detalji u enterijeru. Kada smo već kod enterijera u njemu dominira drveni ili kožom presvučeni Moto-Lita volan, sedišta presvučena Yarwood kožom kao i logo “110 Anniversary” na naslonima za glave koji može biti urađen sa šavovima u istoj ili različitoj boji. Sve navedeno ulazi u cenu vozila.

Naime, model 3 Wheeler 110 Anniversary se prodaje po ceni od 44.943 evra u Velikoj Britaniji, dok modeli Plus 4 i Roadster koštaju po 50.202, odnosno 69.686 evra.

Izvor: Vrelegume

Komentariši

Vaš e-mail neće biti objavljen. Podaci koji su neophodni obilježeni su znakom *