Bloger Slobodan Vasković pozvan u tužilaštvo zbog INFORMACIJA O UBISTVU Davida Dragičevića

Objavljeno: 11.10.2018.


Republičko tužilaštvo pozvalo je Slobodana Vaskovića na saslušanje u svojstvu svjedoka u predmetu ubistva mladića Davida Dragičevića, potvređno je za Srpskainfo.
Oni su rekli da ga je pozvalo Posebno odjeljenje za suzbijanje korupcije, organizovanog i najtežih oblika privednog kriminala.

-Vasković se poziva da 16. oktobra pristupi u prostorije tužilaštva kako bi bio saslušan na okolnosti koje su mu poznate u vezi iznošenje tvrdnji da su određena lica, pripadnici MUP Republike Srpske počinili ubistvo – rečeno je u Republičkom tužilaštvu.

U Tužilaštvu su dodali da Vasković očigledno izbjegava lično primiti poziv, jer se ne nalazi na adresi na kojoj je prijavljen, kako bi se izbjegle bilo kakve manipulacija informacija u vezi sa njegovim pozivanje, odlučeno je da se ovaj poziv uputi javno, putem javnog informisanja.

Ukoliko se ne odazove pozivu i svoj izostanak ne opravda može biti priveden od strane Sudske policije i kaženjen sa 5.000 maraka.

SrpskaInfo

5 thoughts on “Bloger Slobodan Vasković pozvan u tužilaštvo zbog INFORMACIJA O UBISTVU Davida Dragičevića

  1. Veliki sam kriticar ovog coveka, ali postavljam drugo pitanje. On to sto pise, pise odmah posle ubistva, a ovi ga tek sad pozivaju, sta je razlog cekanju? Za pretpostaviti je da su neki dokazi unisteni ili preinaceni od strane puciste lukaca, tuzilastva i drugih institucija RS, tako da ce ovaj zavrsiti u zatvoru.

Komentariši

Vaš e-mail neće biti objavljen. Podaci koji su neophodni obilježeni su znakom *