U 99. se razveo poslije 77 godina braka zbog jednog pisma

Objavljeno: 10.10.2018.


Istorija vjerovatno ne pamti čudniji razvod od ovog. Italijan koji je u 99. godini podnijeo zahtjev za razvod od svoje 96-godišnje supruge jer je našao njena tajna ljubavna pisma iz 1940. je dobar materijal za film.
Poslije 77 godina u braku, teško da nešto može da vas iznenadi. Italijan koji je tajna pisma svoje supruge pronašao nekoliko dana prije Božića je po svemu sudeći bio šokiran i jako razočaran.

Roza (96) je pošto je suprug našao njena pisma, priznala da je prije 60 godina imala aferu. Takođe je očajnički molila muža da ostane sa njom. Antonio nije htio ni da čuje, odbio je i podnijeo zahtjev za razvod braka uprkos svemu što su prošli zajedno.

Njih dvoje su imali petoro djece, 12 unučadi i jedno praunuče.

Antonio je ljubavna pisma našao u staroj škrinji sa fiokama godinama prije odluke o razvodu. Poslije tog otkrića njihov brak je krenuo nizbrdo i supružnici su se sve više udaljavali. Antonio se čak iselio iz zajedničkog doma i otišao da živi kod jednog sina, ali se vratio kući nekoliko nedjelja kasnije. Ipak, nekoliko godina kasnije shvatio je da ne može više da bude u braku sa ženom koja ga je prevarila i podnijeo je zahtjev za razvod.

Italijanska štampa je prenijela ovu priču prije sedam godina. Antonio je rođen u Olbiji na Sardiniji, a gospođa Roza u Napulju. Upoznali su se 1930.dok je Antonio bio karabinjer u Napulju. U trenutku razvoda živjeli su u Rimu.

Izvor: Noizz.rs

Pročitajte i:

Baka Joka se udavala 17 puta, ali nikad joj se nije ostvarila najveća djevojačka želja

 

 

Pratite nas na društvenim mrežama:

Facebook: BIG 1  BIG 2  BIG 3  BIG 4  bigportal.ba

BIG Instagram

BIG Twitter

Komentariši

Vaš e-mail neće biti objavljen. Podaci koji su neophodni obilježeni su znakom *