Rođena sestra Donalda Trampa je najzanimljivija osoba u porodici, a skoro da se ne pojavljuje

Objavljeno: 10.10.2018.


Htjeli ne htjeli, o porodici Donalda Trampa znamo mnogo toga. Starija ćerka Ivanka, prva dama Melanija i najstariji sin Donald Tramp Džunior su neprestano pod lupom javnosti. Za razliku od ostalih članova porodice Tramp o kojima ne znamo skoro ništa.
Mnogi od nas ne znaju da Donald ima dvije sestre Marjan Tramp Bari i Elizabet Tramp Grau, kao i mlađeg brata Roberta. Njegov stariji brat Frederik Tramp preminuo je 1981.

Međutim, kada pričamo o najzanimljivijim biografijama Donaldovih rođaka, ne možemo, a da ne pričamo o njegovoj sestri Marjan Tramp Bari, višem sudiji Apelacionog suda u SAD koja je u penziji od prošle godine.

Marjan i Donald Tramp

Marjan je završila prava na Hofstra univerzitetu davne 1983, kada je na preporuku bivšeg predsjednika Ronalda Regana došla na mjesto okružnog sudije u Njuarku u državi Nju Džerzi. Na toj poziciji ostala je narednih 16 godina, nakon čega je Bil Klinton postavio na mjesto sudije Žalbenog suda Sjedinjenih Američkih Država za treći okrug.

Njen odnos sa Donaldom je navodno jako blizak. Kako WNYC navodi, Marjan je bila djeveruša na njegovom prvom vjenčanju, pružala mu podršku za vrijeme skandala sa novinarkom Megin Keli, i finansijski pomagala 1993, kada mu je to bilo najpotrebnije. Da bi Tramp kasnije sve to porekao.

Niko od njegovih braće i sestara nije cvijećka kada je u pitanju politička korektnost, pa je i sama Bari 1992. izjavila:

“Ne podržavam nikoga kada je u pitanju seksualno uznemiravanje žena. Ali, ono što se dešava je to da su seksi šale i flertovanje kod nekih žena shvaćene kao seksualno uznemiravanje. Mnoge od ovih optužbi su neozbiljne, a to uništava komunikaciju ali i intrigu između muškarca i žene. Gdje je nestao humor”, pitala se tada Marjan.

Tokom godina, ona je gajila stavove koji su u suprotnosti sa programom sadašnjeg predsjednika SAD. Naprimjer, zalagala se za prava abortusa, kao i prava imigranata.

Međutim, brat i sestra su zajedno pričali u intervjuu za New York Times, kada je Donald rekao da je ponosan što je njegova sestra federalni sudija, samo stepenik ispod Vrhovnog suda SAD.

 

Izvor: Noizz.rs

Pročitajte i:

Minut ćutanja za haljinu koju je Melanija Tramp ubila glupim modnim dodatkom

Detalj zbog kog je Melanija na fotki s Anom Brnabić neprimjetna

 

Pratite nas na društvenim mrežama:

Facebook: BIG 1  BIG 2  BIG 3  BIG 4  bigportal.ba

BIG Instagram

BIG Twitter

Komentariši

Vaš e-mail neće biti objavljen. Podaci koji su neophodni obilježeni su znakom *