Reklama iz 2005. s Melanijom i patkom je pobjednik dana

Objavljeno: 10.10.2018.


Donald Tramp se sastao s radnicima kompanija Aflac i TSYS i iskoristio priliku da pomene da se njegova supruga Melanija 2005. godine pojavila u reklami jedne od tih kompanija – Aflaca.
Melanija se pojavila u crno-bijelom spotu od 30 sekundi čija se radnja odvija u laboratoriji dvojice ludih naučnika. Na jednom stolu u laboratoriji leži Melanija, a na drugom patka, zvanična maskota kompanije.

Jedan naučnik objašnjava drugom da namjerava da zamjeni glasove Melanije i patke kako bi “svijetu predstavio prednosti Aflaca uz seksualnu privlačnost”.

Pošto naučnici spuste prekidač, patka progovara Melanijinim zavodničkim glasom, a počinje da ispušta glasove patke. Na kraju videa Melanija vrisne, jer uoči da su joj se noge pretvorile u pačje.

Inače, posljednjih mjeseci se priča da Melanija i Tramp imaju probleme u braku pošto je porno glumica Stormi Daniels u javnost izašla s pričom da je imala aferu s Trampom ubrzo pošto je Melanija rodila njihovog sina Barona i da je za ćutanje dobila 130.000 dolara.

Kako će reagovati na činjenicu da se suprug pohvalio njenom reklamom koju vjerovatno želi da zaboravi, ostaje da vidimo.

Izvor: index.hr

 

Pročitajte i:

Rođena sestra Donalda Trampa je najzanimljivija osoba u porodici, a skoro da se ne pojavljuje

Melanija Tramp: Zarada na fotografijama stotine hiljada dolara

 

Pratite nas na društvenim mrežama:

Facebook: BIG 1  BIG 2  BIG 3  BIG 4  bigportal.ba

BIG Instagram

BIG Twitter

Komentariši

Vaš e-mail neće biti objavljen. Podaci koji su neophodni obilježeni su znakom *