Petar Božović: Žalim što sam prihvatio ulogu u “Lepa sela lepo gore”

Objavljeno: 10.10.2018.


Gostujući u jutarnjem programu televizije Pink Petar Božović je rekao da žali samo zbog jedne prihvaćene uloge – Slobe u filmu “Lepa sela lepo gore”.
Voditeljka je Božovića pitala da li žali što je prihvatio neku ulogu.

– Žao mi je – rekao je uz težak uzdah Božović – što sam prihvatio ulogu u filmu “Sela gore a”…kako? – rekao je Božović, kao da aludira na naslov poznate domaće serije.

Božović u Selima igra predratnog kafedžiju koji je tokom rata postao profiter i bavi se mutnim radnjama. Posebno se pamti scena u kojoj Božović priča Draganu Bjelogrliću da su vojnici iz čete njegovog najboljeg druga (Halila), zapalili njegovu kuću i ubili mu majku.

– Lepa sela lepo gore. Ta hulja… Svi kažu da sam odlično to igrao, pa mi je prosto krivo jer svaki glumac vjerovatno nosi djeliće te uloge i onda sam se…ne bih je nikad više prihvatio. Možda to nije u skladu sa pravilima našeg posla jer mi smo kao advokati, treba braniti sve, ali ja brate kad bih imao izbor, ne bih to više igrao – rekao je Božović očigledno misleći na to da mu je i dan danas muka kada pomisli na taj lik. O toj ulozi govori pred kraj razgovora.

Noizz

 

 

Pročitajte i :

Izgovorila je legendarno “Neću da ti kažem ćelavi”, ali danas ne želi pred kamere

Deka i dalje živi u mojim uspomenama: Čkaljina unuka danas igleda ovako (FOTO)

 

Pratite nas na društvenim mrežama:

Facebook: BIG 1  BIG 2  BIG 3  BIG 4  bigportal.ba

BIG Instagram

BIG Twitter

Komentariši

Vaš e-mail neće biti objavljen. Podaci koji su neophodni obilježeni su znakom *