Kovrdžava Su je prošla pakao, ali se vratila među zvijezde

Objavljeno: 10.10.2018.


U “Kovrdžavu Su”, malu beskućnicu velikog srca i snažnog karaktera, zaljubili smo se davne 1991. godine, kad je pokušavala da izvede veliku prevaru zajedno sa Džejmsom Belušijem. Danas sa 37 godina, nije više kovrdžava, a nije više ni glumica. Ipak, svidjeće vam se.
Devetogodišnju Su je igrala Alisan Porter, koja je inače ufrćkala kosu samo za tu ulogu.

Poslije je glumila u još nekoliko serija i filmova, ali u glumi se nije zadržala jer je pjevanje bilo njena veća ljubav.

U američki The Voice prijavila se 2016. godine i pobijedila, a iza sebe ima dva albuma.

Ipak, period u kojem se bavila glumom i rano stečenu slavu krivi za najteži period u svom životu. Alisan iza sebe ima borbu s depresijom i zavisnošću od alkohola.

– Pozdrav svima, ja sam alkoholičarka. Kladim se da vam nije palo napamet da ćete ovu rečenicu čuti od mene. S druge strane, možda ste upravo to i očekivali jer sam već kao dijete bila zvijezda – napisala je tada na svom blogu. Otkrila je da se godinama borila sa zavisnošću i da su joj pomogli sastanci anonimnih alkoholičara.

Prije šest godina udala se za glumca Brajana Otenrijeta s kojim ima sina Mejsona i ćerku Ariju, a brak im se raspao prošle godine.

*

*

Izvor: Večernji list

 

Pročitajte i :

Rouan Atkinson slomio srca svim fanovima Mister Bina

Kolekcija predmeta Robina Vilijamsa prodata za 6,1 miliona dolara

 

 

Pratite nas na društvenim mrežama:

Facebook: BIG 1  BIG 2  BIG 3  BIG 4  bigportal.ba

BIG Instagram

BIG Twitter

Komentariši

Vaš e-mail neće biti objavljen. Podaci koji su neophodni obilježeni su znakom *