Izgovorila je legendarno “Neću da ti kažem ćelavi”, ali danas ne želi pred kamere

Objavljeno: 10.10.2018.


Tara Manić je postala poznata kao djevojčica iz filma “Mrtav ‘ladan” u kojem izgovara legendarno “Neću da ti kažem, ćelavi”, a nakon te uloge praktično je nestala. Našli smo je i saznali šta radi i zašto je nema pred kamerama.
Tara Manić
Tara Manić

Tara je student na Fakultetu dramskih umjetnosti u Beogradu, ali režiju – u klasi Alise Stojanović. Gluma joj, kaže, nije dolazila u obzir.

– Nisam se premišljala između glume i režije. Od šeste do 18. godine sam išla u grupu kod Mike Aleksića, a još u gimnaziji (III beogradska) sam presjekla da će to biti režija. Položila sam prijemni iz prve. Paralelno sam te godine polagala i prijemni na medicini, ali sam ostala na režiji. U mojoj porodici su svi pravnici, ekonomisti, novinari, pa moji izbori nisu bili određeni genetikom – otkrila je Tara.

Tara Manić
Tara Manić

Neke predstave koje je radila na Fakultetu dramskih umjetnosti možete da pogledate na Youtube-u, a mada više ne želi pred kamere, sa snimanja danas već kultnog filma Milorada Milinkovića nosi najlepša sjećanja.

– Igrali smo fudbal, “Ne ljuti se čoveče”, kladili smo se u žvake sa marcipanom, sunčali se, dosta smo putovali. To je divno sjećanje iz djetinjstva, drago mi je da sam u tome učestvovala. Da tada nisam dobila angažman ne znam da li bih se zaljubila u taj svijet. Kada pomislim na to drago mi je i jako sam ponosna – kaže Tara.

Dodaje da bi sve te divne ljude koje je upoznala na snimanju “Mrtav ‘ladan” voljela da ih okupi u nekoj predstavi koju bi sama režirala.

– Nisam u kontaktu sa ekipom, ali mi je drago kada ih vidim. Nedavno sam asistirala u Narodnom pozorištu i poslije 13 godina srela Sonju Kolačarić – ja asistent, ona glumica. Bilo mi je baš drago. Čujem da su svi čuli da studiram režiju i da su svi rekli: “Dobro je da nije gluma”.

 Da li ćemo ikada imati prilku da Taru ponovo vidimo ispred, a ne “iza kamere”?
Samo ako se bude snimao nastavak „Mrtav `ladan“! Šalim se, vjerujem da ne, jer nemam nikakvih ambicija u tom pravcu. Dovoljno me izaziva i ispunjava režija!

Izvor: Noizz.rs

 

Pročitajte i:

Deka i dalje živi u mojim uspomenama: Čkaljina unuka danas igleda ovako (FOTO)

Legendarne mudrosti Bate Stojkovića: Svijet se dijeli na dva djela, na budale i one koji trpe!

 

 

Pratite nas na društvenim mrežama:

Facebook: BIG 1  BIG 2  BIG 3  BIG 4  bigportal.ba

BIG Instagram

BIG Twitter

One thought on “Izgovorila je legendarno “Neću da ti kažem ćelavi”, ali danas ne želi pred kamere

Komentariši

Vaš e-mail neće biti objavljen. Podaci koji su neophodni obilježeni su znakom *