Triumph predstavio osvježeni Street Twin i Street Scrambler

Objavljeno: 9.10.2018.


Street Twin linija je vrlo popularna među novim vozačima, ali je i vrlo zahvalna osnova za vlasnike koji vole da modifikuju motocikle.
Triumph je za 2019. osvežio Street Twin i Street Scrambler modele, pojačanim agregatom, novim tehnologijama, i izmenama stajlinga. Najveću promenu je pretrpeo dvocilindarski agregat od 900 ccm.

Snaga je porasla celih 10 KS, odnosno sa dosadašnjih 55 KS na 65 KS, dok je maksimalni obrtni moment ostao isti sa 80 Nm. Takođe, limiter obrtaja motora je povišen za 500 o./min, pa će se Street Twin i Street Scrambler uskoro “vrteti” do 7,500 o./min. Nova, četvoroklipna, Brembo čeljust napred bi trebalo da omogući bolje kočenje nego dosadašnji Nissin.

Prednje viljuške i pozicija sedenja su izmenjeni u cilju dodatnog konfora. Triumph smatra da Street Twin i Street Scrambler daju najbolji tehnološki paket u klasi, uz dosta novih “pomagala”. Vozač sada ima nove Road i Rain modove vožnje, kontrolu proklizavanja i ABS sistem koji mogu da se isključe.

Tu su i opcioni sistem za praćenje pritiska u pneumaticima, USB port ispod sedišta, i fabrički imobilajzer sistem. Na kraju, stajling je blago izmenjen, ali i dalje blizak originalnim modelima. Street Twin je dobio nove točkove od livenog aluminijuma, dok Scrambler ostaje pri točkovima sa žbicama. Oba modela nose novi logo, oznake su kvalitetnije izrađene, a tu su i novi materijali poboljšanog kvaliteta.

Izvor: Dmotion

Komentariši

Vaš e-mail neće biti objavljen. Podaci koji su neophodni obilježeni su znakom *