7 neoprostivih grešaka u filmovima koje obožavamo

Objavljeno: 9.10.2018.


Greške u holivudskim filmovima su česte, ali nedovoljno da ih svačije oko primjeti. Međutim, postoje oni kojima je to opsesija i nijedan detalj im ne promakne, pa vam prosto bude nejasno kako ste propustili tako veliku grešku.
Ekipa BuzzFeed-a napravila je listu filmova u kojima su greške toliko očigledne, a ponegdje čak i neoprostive. Pa, krenimo redom.

1. U filmu “Lucy”, profesor Norman govori da ljudi koriste samo 10% svog mozga, ali današnji neurolozi su potvrdili da virtuelno svaki dio čovekovog mozga je uvijek u funkciji.

Lucy
Lucy Foto: Screenshot

2. Edvard u filmu Twilight je vampir, što znači da nema otkucaje srca niti može da ima erekciju. Međutim, on nekako uspjeva da ima seks sa Belom.

Twilight
Twilight Foto: Screenshot 

3. Svi smo gledali film Braveheart o junaku Vilijamu Volasu. Samo pojedini primjetili su da on nosi kilt u 14. vijeku. Ove muške suknje izmišljene su stotinama godina kasnije.

Braveheart
Braveheart Foto: Screenshot 

4. Jedan od najboljih filmova ikada, “The Shawshank Redemption” obilježila je greška iz zatvora. Naime, Endi je pobjegao iz ćelije 1966. kroz tunel koji je krio ispod postera Rakel Velč u filmu “One Million Years B.C.” koji je izašao tek godinu dana kasnije.

The Shawshank Redemption
The Shawshank Redemption Foto: Screenshot 

5. Klarens u filmu “Wonderful life” otkriva da je Džordžov brat preminuo kada je imao devet godina. Međutim, datum na nadgrobnoj ploči kaže da je imao tek osam.

Wonderful life
Wonderful life Foto: Screenshot 
The Aviator
The Aviator Foto: Screenshot 

“Doctor Strange” i njegova koleginica Palmer u filmu spremaju se za operaciju na mozgu bez medicinskih maski. U stvarnom životu one su obavezne u svim operacionim salama.

Doctor Strange
Doctor Strange Foto: Screenshot

Izvor: Noizz.rs

 

Pratite nas na društvenim mrežama:

Facebook: BIG 1  BIG 2  BIG 3  BIG 4  bigportal.ba

BIG Instagram

BIG Twitter

Komentariši

Vaš e-mail neće biti objavljen. Podaci koji su neophodni obilježeni su znakom *