Tužan omaž Majkl Džeksonu u režiji Melanije Tramp

Objavljeno: 8.10.2018.


Melanija je svoje prvu samostalnu turu kroz Afriku u kojoj će posjetiti četiri države u ime administracije Donalda Trampa odlučila da obilježi modnim promašajima.
Prošlo je tek pet dana od Melanijine posjete Gani kada je nosila diskutabilnu kombinaciju koja zaslužuje minut ćutanja. Tada su svi pričali o njenoj šarenoj haljini koju je ukrasila dugačkom kravatom – i potpuno upropastila izdanje.

Turneja Prve dame Amerike nastavila se u Kairu, gdje je doputovala avionom iz Kenije. Nismo sigurni da li joj je zaista bila namjera da iskopira autfit najvećeg pop pjevača u istoriji ali oštro oko tviteraša i kritičara došlo je do zaključka… Bež sako i odjelo, bijela košulja, teget kravata i bijeli šešir – Majkl Džeksone, ti li si?

Dok je u našim glavama išla Džeksonova pjesma “Triler”, Melanija je otišla na safari tokom pretposljednjeg dana svoje afričke turneje, a prije odlaska u Nacionalni park u Najrobiju, prva dama je posjetila lokalno sirotište.

Iako je u Afrikancima izazvala bijes zbog bijelog šešira koji navodno simbolizuje kolonijalističku vlast, nama i dalje nije jasno da Melanijina potreba da sliku snažne i sigurne žene ispoljava oblačenjem kao muškarac.

“Šešir kakav je nosila Melanija u Africi su tokom 19. vijeka nosili evropski istraživači i kraljevski činovnici, da bi ga kasnije prisvojili vojni komandanti i pretvorili u simbol ugnjetavanja”, piše Guardian.

Nismo sigurni da joj je to bila namjera, ali je svakako uspjela da ponovo iznese još jednu lošu kombinaciju i “ostane živa”. Izvini, Džeksone, nije htjela.

Melanijin triler u Kairu
Melanijin triler u Kairu Foto: Profimedia

*

Foto: Profimedia
*
Image result for melania trump in africa
*
Image result for melania trump in africa
*
Image result for melania trump in africa
*
Related image
*
Related image
*
Image result for melania trump in africa
*
Image result for melania trump in africa

Izvor: Noizz.rs

 

 

Pratite nas na društvenim mrežama:

Facebook: BIG 1  BIG 2  BIG 3  BIG 4  bigportal.ba

BIG Instagram

BIG Twitter

Komentariši

Vaš e-mail neće biti objavljen. Podaci koji su neophodni obilježeni su znakom *