Stojković: Četiri meča u Ligi šampiona, 11 u ligi, dve u Kupu – pakao

Objavljeno: 8.10.2018.


Fudbaler Crvene zvezde Filip Stojković rekao je da njegovoj ekipi slede dva teška meseca jer je samo u prethodnih mesec dana odigrano devet utakmica.
Iako se često kaže da je Vladan Milojević sastavio praktično dve ekipe, jednu za Superligu i drugu za Evropu, Stojković kaže da to ne olakšava mnogo.

Pokazatelj je bila i utakmica protiv Zemuna u nedelju kada je Zvezda tek u 91. minutu golom Marina uspela da osvoji sva tri boda.

“Iako imamo velikli igrački kadar, oseti se da je iza nas zaista veliki broj odigranih utakmica. Od prethodne pauze, koja je bila pre samo mesec dana, odigrali smo devet utakmica, i po dve za reprezentaciju. Mnogi timovi za celu polusezonu odigraju mečeva koliko smo mi do sada. Iz tog razloga svima nama u klubu izuzetno prija ova pauza. Istina, opet su tu utakmice za nacionalne timove, ali imaćemo vremena po povratku da se posvetimo dodatnom radu na taktici za naredne mečeve koji nas očekuju u crveno-belom dresu”, rekao je Stojković.

On kaže da, ako je do sada i bilo teško, sada sledi “pakao”.

“Pred nama su još dva paklena meseca, odigraćemo još četiri utakmice u Ligi šampiona, 11 prvenstvenih i dva meča u Kupu. Biće potrebno mnogo truda i rada, ali očekujem da ekipa posle pauze bude još bolja, da budemo na visini zadatka. Imamo još 17 utakmica do kraja polusezone i sada je važno da pokažemo snagu i pobednički mentalitet”, kaže Stojković.

Foto. StarSport

Izvor: B92

Komentariši

Vaš e-mail neće biti objavljen. Podaci koji su neophodni obilježeni su znakom *