Sony predstavio nove Signature Series slušalice i Music Player

Objavljeno: 8.10.2018.


Sony je predstavio nove dodatke za svoju Signature Series u formi novog para slušalica i digitalnog muzičkog plejera.
Oba uređaja se očekuju tokom januara naredne godine, a kako se radi o ultra-premijum proizvodima, karakteriše ih i ultra-premijum cena.

Nove IER-Z1R Signature Series in-ear slušalice će na tržište stići po ceni od 2300 dolara, dok će DMP-Z1 Signature Series Digital Music Player koštati 8500 dolara.

Muzički plejer je dizajniran kako bi ponudio poboljšano iskustvo slušanja iz samog izvora. Uređaj stiže sa kvalitetnom izradom ali i kvalitetnom podrškom za audio izvore, kao i mogućnošću poboljšanja dolazećeg zvuka kako bi krajnji rezultat postao najbolji mogući. Plejer ima DSD (do 11.2 MHz) i PCM (do 384 kHz/32-bit) podršku, Asahi Kasei Microdevices (AKM) AK4497EQ DAC čip, ugrađeni pojačivač, NFC i Bluetooth podršku. Tu je 256GB internog skladišnog prostora, dva microSD slota, USB Type-C port, 3.1-inčni displej u boji i ugrađenu bateriju koja nudi do devet sati reprodukcije visoko kvalitetnog zvuka ili 10 sati zvuka koji nije hi-res.

Po specifikacijama i ceni Signature Series slušalica i Music Playera, jasno je da se ne radi o uređajima koji su dizajnirani za svakodnevne korisnike, te da se više radi o funkcionalnim koncept modelima mamenjenim onima koji žele najbolji mogući kvalitet zvuka.

Izvor: AndroidHeadlines

Komentariši

Vaš e-mail neće biti objavljen. Podaci koji su neophodni obilježeni su znakom *