Šaban Šaulić u Areni okupio čitavu estradu, prijatelje i članove porodice, ali jedna osoba mu je POSEBNO FALILA: Duša me boli što ON nije došao!

Objavljeno: 8.10.2018.


Šaban Šaulić je održao spektakularan koncert u Areni, kojim je zvanično obilježio 50 godina karijere, a u jednom trenutku mu se na bini pridružila i ćerka Ilda, što mu je posebno značilo.
– Ona je moj šećerko. Daje mi podstrek i hrabri me. Uvek me zagrli i poljubi kad dođe. Ona je jedno predivno stvorenje koje volim najviše na svetu – rekao je Šaban.

 

Uz mnogo razloga za sreću, Šaban se na dan koncerta osjetio tužan kad je shvatio da njegov unuk Luka neće biti sa cijelom porodicom u Areni i bodriti dedu.

– Nažalost Luka nije mogao da izbjegne obaveze u klubu u Belgiji, tako da nije bio tu, duša me boli, ali očekujemo da nam se što prije pridruži i da proslavimo moj uspjeh svi zajedno.

1 / 11 FOTO: DRAGANA UDOVIČIĆ

Pjevač otkriva da kao kralj narodne muzike zaista posjeduje zlatnu krunu, ali i zbija šale na taj račun.

– Nisam stavio krunu koju sam dobio na poklon da mi ne bi sakrila kosu koju nemam – kao i uvijek duhovit je Šaban.

Šauliću su na nastupu pružile mnoge javne ličnosti. Iz VIP loža koncert su posmatrale pjevačice Marija Šerifović, Aleksandra Prijović sa suprugom Filipom i Neda Ukraden, zatim voditeljka Dragana Katić, fudbalski trener Ljubiša Tumbaković i brojna druga prepoznatljiva lica.

Glossy

 

Pročitajte i :

Šaban Šaulić priznao: Perika je bila moj košmar!

Evo šta je rekla o Šabanu i njegovoj karijeri!

 

Pratite nas na društvenim mrežama:

Facebook: BIG 1  BIG 2  BIG 3  BIG 4  bigportal.ba

BIG Instagram

BIG Twitter

 

 

Komentariši

Vaš e-mail neće biti objavljen. Podaci koji su neophodni obilježeni su znakom *