Motorola će se u 2019. godini fokusirati na Moto G seriju

Objavljeno: 8.10.2018.


Poput mnogih proizvođača Android telefona, Motorola ima nekoliko smartfona i serija u svojoj proizvodnoj liniji, kako bi zadovoljila različite potrebe, očekivanja i budžet korisnika.
Motorola X/Z serije su originalno dizajnirane kako bi privukle korisnike sa nešto više novca i kojima su bitne performanse, dok su E i G linije bile namenjene korinicima “na budžetu”.

Međutim, izgleda da Motorola planira da se tokom 2019. godine fokusira na Moto G liniju. Ovo sugeriše najnoviji tvit dojavljivača Evana Blassa (@evleaks), koji je na Twitteru objavio da će se naredne godine Motorola fokusirati na Moto G liniju i da se očekuje veliki broj telefona iz ove serije.

Ovo će uključivati standardni Moto G Play, kao i Plus i Power modele. Detalji o ovim telefonaima su i dalje nepoznati. Takođe, nije jasno zbog čega Motorola planira da se odluči na ovakav potez (ukoliko su glasine istinite) i napravi pauzu u objavi skupljih linija.

Moto G linija, iako je deo srednjeg tržišnog segmenta, pokazala se kao izuzetno popularna tako da ne bi bilo iznenađenje ukoliko bi se Motorola zaista i odlučila na potez da naredne godine ovoj seriji uređaja da primat.

Izvor: Ubergizmo

Komentariši

Vaš e-mail neće biti objavljen. Podaci koji su neophodni obilježeni su znakom *