Kawasaki otkrio novi Z125

Objavljeno: 5.10.2018.


Kawasaki je objavio detalje novog Z125 za 2019. godinu, koji u će u novoj varijanti koristiti potpuno novi vodom hlađeni jednocilindarski agregat. Lansiran zajedno sa Ninja 125, ova dva modela predstavljaju za Kawasaki povratak u A1 klasu nakon odsustva od četvrt veka. Kompanija se na ovakav korak odlučila nakon “dugotrajanog istraživačkog programa”, koji je došao […]
Kawasaki je objavio detalje novog Z125 za 2019. godinu, koji u će u novoj varijanti koristiti potpuno novi vodom hlađeni jednocilindarski agregat.

Lansiran zajedno sa Ninja 125, ova dva modela predstavljaju za Kawasaki povratak u A1 klasu nakon odsustva od četvrt veka.

Kompanija se na ovakav korak odlučila nakon “dugotrajanog istraživačkog programa”, koji je došao do zaključka da u ovom segmentu postoji prava “glad” za novim dvotočkašima.

Označavajući početak snažnijeg fokusa na evropsko tržište, Kawasaki obećava jedan od atraktivnijih dvotočkaša u ovom segmentu, uz blizu 15 KS na raspolaganju.

Tu je i trelis ram, uz dizajn koji više podseća na mašine veće litraže, a upravo je to jedan od aduta na koji će igrati japanski proizvođač kada je reč o privlačenju novih kupaca.

Kawasaki Z125 specifikacije:

Motor: jednocilindarski, zapremine 125 kubika

Performance: 14,9 KS / 12 Nm obrtnog momenta

Težina: 146 kg

Visina sedišta: 815 mm

Cena još uvek nije poznata

Izvor: Moto-berza

Komentariši

Vaš e-mail neće biti objavljen. Podaci koji su neophodni obilježeni su znakom *