Igor Crnadak, kandidat PDP za Narodnu skupštinu RS: Srpska treba biti otvorena, a ne izolovana!

Objavljeno: 4.10.2018.


U Republici Srpskoj postoje dva politička bloka i vrlo jasna podjela oko ključnih stvari, kao što su: ekonomija, kako podstaći bolji razvoj, kako riješiti pitanja koja se tiču bolje investicione klime, više posla, veće plate i veće penzije.
– Partija demokratskog progresa upravo se zalaže za te vrijednosti. Mi želimo Srpsku otvorenu prema ostatku svijeta, Srpsku čija će djeca sa ponosom da van njenih granica pričaju odakle dolaze, atraktivnu Republiku Srpsku koja će biti plodonosna platforma potencijalnim investitorima, i oaza mira i sigurnosti za sve one koji se opredijele u njoj da žive, uče i rade – ističe kandidat Partije demokratskog progresa za Narodnu skupštinu Republike Srpske Igor Crnadak.

 

 

Aktuelni ministar inostranih poslova BiH u razgovoru sa diplomatama širom svijeta uvjerio se da strani investitori kao i obični građani imaju ambiciju da dolaze u Republiku Srpsku, ali žele izvjesniju klimu u kojoj će moći da plasiraju svoje ideje.

– Siguran sam u to i imam na stotine svjedoka za svoje tvrdnje, da je Republika Srpska, sa svojim geografskim i prirodnim resursima vrlo zanimljiva i ostatku svijeta i moramo da radimo na tome da joj podignemo diplomatski dignitet, prije svega u regionu, a potom i u ostatku svijeta i pružimo joj šansu da bude dostojanstvena i ponosna – naglasio je Crnadak.

Srpska Info

(A.E.)

Komentariši

Vaš e-mail neće biti objavljen. Podaci koji su neophodni obilježeni su znakom *