Detalj sa RTS prenosa Zvezdine utakmice zbog kog pričaju da je sve namješteno

Objavljeno: 4.10.2018.


Crvena zvezda je sinoć doživjela jedan od najvećih i najbolnijih poraza u istoriji.
Moćni Pari Sen Žermen porazio je crveno-bijele rezultatom 6:1 u drugom kolu Lige šampiona, i momentalno pokrenuo raspravu na domaćim društvenim mrežama: jedni kažu da je ovo sramota za Zvezdu, drugi kažu da protiv ovakvog protivnika ništa bolje nije ni moglo da se očekuje, treći krive trenera, četvrti krive sudiju, peti sudbinu, klizavu travu, loše patike, preveliku vlažnost vazduha i sve ostale sitnice.

Već smo navikli na to da Srbija kolektivno postaje jedan džinovski fudbalski ekspert kad god se igra neki važniji meč i već nas sve pomalo boli glava od sve te pameti. Srećom, uvijek su tu duhoviti ljudi, koji umjesto da dodaju ulje na vatru jednostavno humorom pokušavaju da ublaže situaciju. Jedan od njih je sinoć na RTS-u uočio “čudan” detalj koji, jelte, ukazuje na to da je utakmica namještena.

Naravno, u pitanju je šala, ali odlično tempirana. Naime, ako ste kojim slučajem utakmicu gledali na RTS HD kanalu, sigurno ste uočili da se na njemu nalazi oznaka 5.1. Taj broj je uvijek tu i označava visok kvalitet zvuka, ali onda se desilo sljedeće: Marko Marin je u 74. minutu uspio da da gol za Zvezdu, što je dovelo do rezultata od 5:1.

Slučajnost? Ili je RTS zapravo sve vrijeme znao koji će rezultat biti?!

Šaljiva teororija zavjere bi, doduše, imala mnogo više smisla da se Nejmar smilovao i da nije dao posljednji gol, čime je finalni rezultat doveo do 6:1, ali dobro – bar je neko u moru hejta, svađe i očajanja ubacio malo humora.

Izvor: Noizz.rs

Komentariši

Vaš e-mail neće biti objavljen. Podaci koji su neophodni obilježeni su znakom *