Šta znače IMENA DANA u nedjelji? Otkrijte koji je dan povoljan za vas i ISKORISTITE GA DO KRAJA

Objavljeno: 3.10.2018.


Kalendari, mjerenje vremena i astrologija izmijenili su se zajedno sa razvojem i napretkom zapadne kulture. Tradicionalna astrologija, nekada jako poštovana i korišćena, mnogo je zapostavljena i dijelom zaboravljena usljed modernog okruženja i svakodnevnice.
Da li ste se ikad pitali šta znače imena dana u nedjelji? Da li ste znali da je, samim tim, svaki dan povoljan za izvjesne radnje? Svaki dan je pod uticajem određene planete.

 

Od sada ne morate da se mučite razmišljajući na koji način da rasporedite svoje dane i kako da napravite dobar raspored svojih aktivnosti. Pogledajte koji dan u nedjelji šta znači i za šta ga je najbolje iskoristiti.

 

Ponedjeljak je Mjesečev dan

 

Ovo je početak nedjelje i dan kada smo uglavnom okruženi ljudima. Upravo zbog toga je ponedjeljak povoljan za sklapanje društvenih i poslovnih kontakata, ali i za porodična i prijateljska okupljanja.

 

Mjesec direktno upravlja emocionalnom životom svakog od nas, pa je ovog dana akcenat upravo na osjećanjima. Ovaj pozitivan dan daje nam mogućnost da njima dobro upravljamo.

 

Zbog toga smo uglavnom ovog dana prepuni pozitivne energije i samopouzdanja.

 

Utorak je dan Marsa

 

Rješavanje teških zadataka, nesavladivih prepreka, tvrdoglavih problema i svega što vas muči upravo treba ostaviti za utorak, zbog Marsa koji nam daje snagu za to.

 

Utorkom, međutim, treba izbjegavati rasprave bilo koje vrste, jer je svađalački Mars spreman na sve.

 

Šta znače imena dana u nedelji?
ŠTA ZNAČE IMENA DANA U NEDELJI? FOTO: SHUTTERSTOCK

Srijeda je dan kojim vlada Merkur

 

Samim tim, to je dan kada nam najbolje od ruke ide mentalni rad. Učenje, proučavanje, studiranje, pisanje, čitanje… sve mentalne aktivnosti bi ovog Merkurovog dana trebalo da vam idu od ruke.

 

Dan je takođe vrlo povoljan za komunikaciju bilo koje vrste: telefon, internet, ili sastanci uživo. Ovog dana smo svi bistriji i pametniji nego inače.

 

Četvrtak je dan planete Jupiter

 

Ovaj dan iskoristite tako što ćete se suočiti sa velikim stvarima, problemima i ljudskim sudbinama. Jupiter je, kao što je poznato, planeta sreće i optimizma, pa je iskoristite za neizvjesne i nesigurne stvari. Juputer će sigurno biti uz vas.

 

Petak je dan šarmantne Venere

 

Radna nedjelja se završava i počinje vikend za većinu ljudi. U toku dana uživajte u izobilju finih manira, osmjeha i harmonije koje donosi ovaj divan dan.

 

Pored toga, već je poznato da je Venera planeta ljubavi, pa su sve vrste romantičih susreta, ljubavnih odnosa, strastvenih momenata, najbolji i najpovoljniji upravo na ovaj dan.

 

Šta znače imena dana u nedelji?
ŠTA ZNAČE IMENA DANA U NEDELJI? FOTO: SHUTTERSTOCK

Subota je dan kojim vlada Saturn

 

Saturn je planeta discipline, odgovornosti i organizacije, koja otežava stvari i čini da one izmiču kontroli.

 

Zato ovog dana usporite, obratite pažnju na detalje i provedite vrijeme sa starijim ljudima koji vam mogu dati mudre i korisne savjete.

 

Nedjelja je dan Sunca

 

Ovaj dan je, kao što je svima poznato, povoljan za odmor i opuštanje. Pored toga, ovo je dan posvećen plemenitim aktivnostima, kada je dobro pokazati ljubaznost i biti darežljiv prema ljudima.

 

Postanite bolja osoba, jer Sunce želi da tako bude.

Komentariši

Vaš e-mail neće biti objavljen. Podaci koji su neophodni obilježeni su znakom *