“Šta je sledeće? PINOKIO SA KONDOMOM?” U beogradskom marketu se prodaje knjiga za djecu zbog koje ćete Crvenkapu GLEDATI DRUGIM OČIMA

Objavljeno: 3.10.2018.


Tviterom kruži slika nastala u poznatom beogradskom lancu supermarketa. Na njoj je knjiga o Crvenkapi, a ono što je sablaznilo roditelje nalazi se u opisu proizvoda.
Ponuda školskog pribora i uopšte dječje literature je iz godine u godinu sve problematičnija. Prvo smo imali skandalozne sveske sa sestrama Kardašijan, a sada i Crvenkapu sa spiralom. Da, dobro ste čuli.

Iako kod same knjie o Crvenkapi ne vidimo ništa sporno, opis koji su joj nadenuli zaposleni u ovom velikom lancu supermarketa nasmijao je mnoge na Tviteru.

“Udžbenik iz Reproduktivnog zdravlja”, “Sljedeće je Pinokio sa kondomom”, “Stvarno glupo napisano”, “Djevojčice danas brže sazrijevaju. Zna to izdavač”, bili su samo neki od komenatara na račun ove napredne Crvenkapice.

Da li je u pitanju bila samo loša šala ili nesrećan propust zaposlenih, nismo sigurni. Ali posle ovoga Crvenkapu zaista gledamo drugim očima.

I.K.

Komentariši

Vaš e-mail neće biti objavljen. Podaci koji su neophodni obilježeni su znakom *