Najružnije patike svih vremena su se upravo pojavile i internet NEMA MILOSTI: Kad vidite ĐON, i sami ćete se zgroziti!

Objavljeno: 3.10.2018.


Modni dizajneri u posljednje vrijeme kao da se takmiče ko će smisliti bizarniju kreaciju. Ove “patike” su najnoviji dokaz za to.
Popularni brend “Dsquared2” jedan je od posljednjih u nizu koji nam je ponudio potpuno otkačen trend cipela, a riječ je o patikama/sandalama na visoku petu. Predstavljene su na muškoj nedjelji mode u Milanu i nisu pobrale dobre ocjene javnosti.

Ovaj model cipela i sami dizajneri su opisali kao spoj sportskih patika i cipela na jako visoku štiklu. Takozvane “Giant Heels,” što zaista i jesu zbog svoje debele gumene bijele platforme i kopčanja na čičak u jako šarenim bojama, zaista malo i podsjećaju na patike – ali svima nam je jasno da su potpuno beskorisne za sport!

Na službenoj Instagram objavi Dsquared2-a, fotografija je do sada skupila više od 38.000 lajkova, ali zato su većina komentara uvrede, šale i podsmjesi na račun dizajnera.

Između ostalog, ljudi su mislili da su cipele samo PR mamac, ali kako se čini, stvarno postoje i naravno da se neće prodavati po niskoj cijeni.

Komentariši

Vaš e-mail neće biti objavljen. Podaci koji su neophodni obilježeni su znakom *