Milojević: Nekada smo ovakve timove gledali samo preko ekrana…

Objavljeno: 3.10.2018.


Trener fudbalera Crvene zvezde Vladan Milojević rekao je da večerašnji ubedljiv poraz od Pari Sen Žermena nije prijatan, ali da treba izvući pouke.
Zvezda je izgubila od Pari Sen Žermena sa 6:1 u drugom kolu Grupe C Lige šampiona.

“Čestitam ekipi PSŽ. Oni su na nivou višem od nas, mi iz ovakvog poraza moramo da izvučemo dosta dobrih stvari. Mislim da smo videli ekipu koju smo u prošlosti mogli samo da gledamo preko ekrana. Videli smo u kojem pravcu treba da ide fudba. Bili smo fascinirani, ovo je za nas lekcija. Ako je ovo cena da budemo bolji, biće mi drago”, rekao je Milojević.

Simultanku na “Parku prinčeva” odigrao je Nejmar koji je upisao het-trik i tokom čitavog meča mučio rivala.

“Jedan je od najboljih igrača na svetu. Ne treba izdvajati samo Nejmara, ali je on bio igrač oko kojeg se sve vrtelo. Mislim da je teško igrati protiv njega”.

Milojević nije mogao da bude zadovoljan igrom, ali je svestan da je njegov tim na mnogo nižem nivou od “Svetaca”.

“Niko ne voli da gubi. Apsolutno znam gde smo i šta smo. Ovo je samo veliko iskustvo, Liga šampiona o kojoj smo maštali. Puno mi je srce, nikada nisam bežao od odgovornosti. Ja sam taj koji je najodgovorniji, siguran sam da možemo bolje. Mnogo je ovde igrača koji nikada nisu igrali u Ligi šampiona. Kako gledate na stvari, tako će vam i biti. Ako gledate tragično – tako će biti. Spreman sam da prihvatim odgovornost. Ukoliko se razmišlja u tom pravcu, ja sam tu i potpuno sam odgovoran pred upravom”.

Utakmicu je počeo sa samo jednim napadačem, ali Ben gotovo da nije imao kontakt sa loptom.

“Ne treba suditi o jednom meču. On je bitan igrač, malo nam je polazilo na utakmici. Sigurno ovo nije maksimum koji igrači mogu da daju, veoma je teško igrati protiv ovakve ekipe”, zaključio je Milojević.

Komentariši

Vaš e-mail neće biti objavljen. Podaci koji su neophodni obilježeni su znakom *