Ovo je novi BMW Serije 3 (G20)!

Objavljeno: 1.10.2018.


Zahvaljujući tome što je na internet „procureo“ konfigurator za potpuno novi BMW Serije 3, koji nosi oznaku G20, sada znamo kako će automobil izgledati, uprkos tome što njegova zvanična premijera tek treba da bude održana. 
Naime, na konfiguratoru se vide različiti modeli Serije 3, među kojima je i najperformantniji M340i, ali i druge varijante.

Naši prvi utisci su da je nova Serija 3 proporcionalnija od svog prethodnika, odnosno, da izgleda agresivnije zahvaljujući novom dizajnu prednjeg i zadnjeg dela na kojima se ističu novi farovi (dostupni sa LED i laser tehnologijom), odnosno nove svetlosne jedinice na zadnjem delu zahvaljujući kojima automobil izgleda šire.

Posmatrano iz profila, očigledno je da novi model ima veće međuosovinsko rastojanje, zahvaljujući čemu je dobio na elegantnosti. M340i ima najagresivniji „body-kit“, u odnosu na druge modele, a ističu se veći usisnici za vazduh na prednjem braniku. Tu su i novi pragovi i zadnji branik sa otvorima za vazduh, ali i dve nove, okrugle izduvne cevi (na modelu 330i M Sport) ili trapezoidne izduvne cevi (na modelu M340i).

Na kraju da napomenemo da su dostupne i nove boje za spoljašnji dizajn među kojima su Dravit Grey, Tansanit Blue II, Citrin Black II i Vermont Bronze.

Što se tiče enterijera, ističu se ekran digirtalne instrument table veličine 12,3 inča, kao i ejran infotejnment sistema veličine 10,25 inča. Tu su i nova sportska sedišta, nove kontrole za klimu i naravno, novi volan.

Ukratko, čini nam se da je kabina napravila korak napred u odnosu na prethodnu generaciju, pogotovo kada je reč o kvalitetu materijala, ali opet nam sve nekako deluje poznato kada je reč o dizajnu.

Dodatnih informacija o novom modelu za sada još uvek nema, ali sve će nam uskoro biti poznato, jer ovaj automobil treba da zvanično bude predstavljen na Sajmu automobila u Parizu, koji svoje kapije za posetioce otvara već sutra.

Budite uz Vrele Gume, i prvi saznajte najnovija dešavanja sa tog događaja.

Izvor: VreleGume

Komentariši

Vaš e-mail neće biti objavljen. Podaci koji su neophodni obilježeni su znakom *