Google Pixel 3 i Pixel 3 XL na novim renderima

Objavljeno: 23.9.2018.


Najnovije fotografije dolazećih Google Pixel 3 i Pixel 3 XL telefona donosi nam poznati dojavljivač Evan Blass, odnosno @evleaks.
U ovom trenutku, poznato je gotovo sve o dolazećim Google uređajima, tako da nema novih informacija koje su se pojavile.

Znamo da će manji Pixel 3 imati 19:9 displej sa nešto debljim okvirima, dok će Google Pixel 3 XL imati veći donji okvir i glomazan izrez u gornjem delu ekrana. Oba telefona imaju dve kamere i stereo zvučnike s prednje strane.

Google Pixel 3 i Pixel 3 XL će imati Qualcomm Snapdragon 845 čipset uz 4GB RAM-a. Pretpostavka je da će Google ponuditi nekoliko skladišnih opcija, uključujući 64GB, 128GB i 256GB modele. Nažalost, neće biti opcije proširenja preko microSD slota. Kada je baterija u pitanju, manji Pixel 3 će koristiti 2915mAh model, dok će Pixel 3 XL napajati 3430mAh baterija. U oba slučaja stiže podrška za Quick Charge i bežično punjenje. Na kraju, tu je čisti Android 9.0 Pie operativni sistem.

Google će svoje najnovije Pixel telefone predstaviti 9. oktobra, ali ukoliko su autentične fotografije onoga što ćemo ove godine videti od kompanije, izgleda da je vreme da Google tim dizajnera i inženjera napravi interni sastanak pre nego što se odluči za rad na nekim budućim telefonima.

Izvor: PhoneArena

Komentariši

Vaš e-mail neće biti objavljen. Podaci koji su neophodni obilježeni su znakom *