Poslije 20 godina braka otkrili su zašto ljubav nije nikakva filozofija

Objavljeno: 20.9.2018.


Vilijam H. Mejsi i Felisiti Hafman su u braku već 20 godina i njihova veza je jedna od najčvršćih u Holivudu. Godine nisu donijele ni prezasićenje, ni želju za novinama, već su ih samo osnažile.
Na pitanje u čemu je tajna njihovog uspješnog braka Mejsi odgovara: “Ja na to ne gledam kao na dostignuće, nego na nešto što spasava život. Ja sam pravi srećnik, dobio sam na lutriji. Volim što sam u braku sa Felisiti. Volim brak, zaista. Iako sam jedan ranije zeznuo. Samo sam imao sreće. Ne postoji tajna, samo sam srećnik.”

I Mejsijeva žena, glumica koju znamo iz “Očajnih domaćica” Felisiti Hofman je rekla sličnu stvar.

– Bila sam srećnica što sam se udala za Bila Mejsija. Samo to mogu da kažem. Ne znam kako da napraviš da ti brak funkcioniše, ja sam prosto imala sreće. Nemam pojma – rekla je.

Njih dvoje ovog septembra slave 21. godišnjicu braka i imaju dvije ćerke, 17-godišnju Sofiju i 16-godišnju Džordžu.

Mejsi svojoj supruzi tepa Flika i otkriva da je njena najveća vrlina što ga “vidi”.

– Ona nas vidi, pričam o naše dvije ćerke i meni. Kada nas Flika pogleda ona nas vidi, a to je jako rijetko u ovom svijetu. Ona pruža podršku 100 odsto.

Foto: Profimedia

Umije da kritikuje, ali ti čuva leđa. Nikada to nećeš dovesti u pitanje. Puna je ljubavi i ima odličan smisao za humor. Veoma je samokritična, neustrašiva, što moje ćerke jako vole i pokušavaju da budu kao ona – rekao je Mejsi.

Foto: Profimedia

Izvor: Noizz.rs

Komentariši

Vaš e-mail neće biti objavljen. Podaci koji su neophodni obilježeni su znakom *