Moguće Mate 20 kamera funkcije uključuju Underwater Mode i Video Bokeh

Objavljeno: 20.9.2018.


Nakon što je Huawei objavio zvanični tizer za Mate 20 seriju telefona, koja će se bazirati na funkcijama kamere, sada imamo i više detalja o različitim fotografskim/video funkcijama koje bi dolazeći telefoni mogli imati.
Prema svemu sudeći, funkcije otkrivene u APK podešavanjima, prikazuju opcije koje su centrirane oko snimanja videa. Tu je novi Underwater Mode, koji bi korisnicima trebalo da omogući da kreiraju jasne snimke u podvodnim okruženjima. Još jedan zanimljiv detalj je i da Huawei pominje sopstvena dolazeća vodootporna kućišta, što sugeriše da Underwater Mode neće biti limitiran samo na kompanijine premijum vodootporne telefone.

Još jedna zanimljiva funkcija, koja stiže, jeste AI Zoom. Ovo će automatski podesiti nivoe zumiranja na osnovu distance i pozicioniranja subjekta u videu. Nažalost, ovo neće raditi uz AI Cinema funkciju. AI Cinema radi kada se snima video i korisnicima omogućava da primene različite filtere: AI Color, Background Blur, Fresh, Vintage i Suspense.

Na kraju, listu novih funkcija kamere kompletira jedna koja bi se mogla pokazati kao izuzetno popularna: Video Bokeh. Kako naziv sugeriše, funkcija će zamagliti pozadinu i dodaće veštačke oblike u potadinu kako bi se kreirala iluzija osvetljenja.

S obziorom na to da sve pomenute funkcije nisu ozvaničene i nisu implementirane, ne postoje garancije da će i biti omogućene korisnicima. Ukoliko se pojave, mogu se očekivati na Mate 20 seriji telefona, koja će biti predstavljena 16. oktobra.

Izvor: PhoneArena

Komentariši

Vaš e-mail neće biti objavljen. Podaci koji su neophodni obilježeni su znakom *