Miloš Biković i Barbara Tatalović: Naslovna strana ruskog izdanja magazina Hello! je pripala srpskom paru

Objavljeno: 20.9.2018.


Kada su se pojavili na crvenom tepihu čuvene Mostre, jedan od naših trenutno najtraženijih glumaca mlađe genereacije Miloš Biković i njegova devojka, manekenka Barbara Tatalović bacili su u zasenak velike svetske zvezde.
Trendi odelo mladog glumca i šik haljina tamnokose lepotice dobili su najviše ocene stručnjaka iz modnog sveta. I dok su mnogi sumnjali da će nova devojka po stilu moći da parira bivšoj Bikovićevoj ljubavi, Ruskinji Aglaji Tarasovoj, prvo Barbarino pojavljivanje u javnosti prošao je zapaženo.

Ipak, utisak koji je ostavila na premijeri filma Mela Gibsona “Dragged Across Concrete”, pokvaren je već naredne večeri. Par je ponovo uslikan na crvenom tepihu Filmskog festivala u Veneciji, ali pohvale za stajling su izostale. Bar kad je u pitanju Bikovićeva osam godina mlađa izabranica.

Svetloplava haljina sa detaljima od štrasa, iza koje stoji modna kuća Escada, više bi pristajala nekog dami srednjih godina nego 20-godišnjoj devojci, ocenili su mnogi. Promašaj je bila i frizura, kosa skupljena u nisku punđu sa desne strane, kao i šminka. Opšti utisak jeste da je celokupni stajling delovao zastarelo i neprimeren tako mladoj devojci.

Miloš Biković je na društvenim mrežama najavio intervju koji je dao za rusko izdanje magazina “Hello!”, a kako je pojasnio, ova fotka je na naslovnici.

– Dobro jutro. Naslovna strana Hello! je pripala srpskom paru. Ali eto, ovoga puta bez zajedničkog intervjua našli smo se na naslovnoj – napisao je Biković koi se nalazi na naslovnoj uz naslov: “U svetu ne postoi ništa lepše od ženske prirode”.

Foto printscreen/ru.hellomagazine

Izvor: Hellomagazin

Komentariši

Vaš e-mail neće biti objavljen. Podaci koji su neophodni obilježeni su znakom *