Pravda za Davida i građani ostaju cijelu noć ispred zgrade policije u Banjaluci

Objavljeno: 19.9.2018.


Grupa “Pravda za Davida” nalazi se ispred Policijske uprave Banjaluka i traže samo jedan odgovor: – Ko je ubio Davida? Stanje je krajnje napeto. Okupljeni građani uzvikuju: – Pravda za Davida!, Ko je ubio Davida” Ubice ubice. . . Davorov otac je rekao da ispred policijske uprave ostaju cijelu noć i neće se razilaziti sve dok ubice ne budu privedene.
Nakon provokacije na Trgu Krajine, gdje je došlo jedno lice za koga tvrde da je penzionisani policajac koji je otvoreno vrijeđao Davora i prijetio mu ubistvom, Pravda za Davida otišla je prema PU Banjaluke, gdje traže odgovor na pitanje – Ko je ubio Davida?.

Građani uzvikuju – Ko je ubio Davida? Ko je napao Davora?, javlja naš reporter s lica mjesta.

Ispred zgrade PU Banjaluka ima policajaca, ali i pripadnika jedinice za podršku.
Kako javlja dopisnik BN TV s lica mjesta, Davidov otac je i ispred PU pozvao građane da mu se pridruže i da zajedno traže da se dovedu, kako je rekao, ubice njegovog sina.

Davor je ponovio okupljenim građanima imena ljudi koji su, kako tvrdi, odgovorni za ubistvo njegovog sina.

Dok građani prilaze zgradi policije, povećava se i broj policajaca.

Davor je rekao da ostaju tu sve dok se ne dovedu ubice njegovog sina. Ponovio je poziv građanima da dođu ispred policije. Okupljenima se pridružio i gradski odbornik Draško Stanivuković, zajedno sa 20-ak mladih građana, što je pozdravljeno gromoglasnim aplauzom.

Iz Policijske uprave Banja Luka večeras je kratko saopšteno da je tokom održavanja skupa na Trgu Krajine došlo do verbalnog sukoba između organizatora skupa Davora Dragičević i jedne osobe.

Kako nezvanično saznajemo, u pitanju je Đorđe Marinković iz Brčkog.

Policija je privela Marinkovića, koji se nalazi u službenim prostorijama Policijske stanice Centar u Banjaluci na ispitivanju.

BN TV

Komentariši

Vaš e-mail neće biti objavljen. Podaci koji su neophodni obilježeni su znakom *