Vasilakopulos: Hoće li Janis igrati SP? Pitajte menadžere, parazite!

Objavljeno: 18.9.2018.


Pošto se Grčka pobedom nad Gruzijom već plasirala na Mundo basket u Kini naredne godine, učešće Janisa Adetokumba na SP je već sada pitanje koje zanima Grke.
Njegov brat Tanasis je igrao i protiv Srbije pre četiri dana, ali najveće zvezde grčke selekcije do sada u kvalifikacijama nije bilo.

Najavio je letos da bi hteo da igra, ali se nije pojavio. George Vasilakopulos, predsednik Košarkaškog saveza Grčke, rekao je za Ferplej FM da je to pitanje komplikovano.

“Nisam u poziciji da odgovorim, ne želim da kažem nešto što nisam siguran da će se desiti. Naravno da ga želimo u Kini. Već sam Vam rekao koga smatram trgovcima svetskog sporta. A pitanje Adetokumba je pitanje za menadžere. To je parazitska profesija. Utiču i na neke vaše kolege novinare i imaju prostora u medijima. Pitanje Adetokumba je komplikovano. Nadam se da će Adetokumbo razumeti da je zahvaljujući ovoj zemlji, otišao u SAD i tamo postao zvezda”, rekao je Vasilakopulos.

Adetokumbo nije igrao ni na Evrobasketu prošle godine pa su tada čelnici KS Grčke optužili Milvoki Bakse da su poteškoće “Grik Frika” sa kolenom bile iscenirane od kluba.

Komentariši

Vaš e-mail neće biti objavljen. Podaci koji su neophodni obilježeni su znakom *