Sva ljepota Španije stala je u svilenu haljinu Penelope Kruz

Objavljeno: 18.9.2018.


Penelope Kruz, koja u filmu “Escobar” igra novinarku koja je imala aferu sa čuvenim narko-bosom, pojavila se na specijalnoj holivudskoj projekciji sa suprugom Havijerom Bardemom i još jednom pokazala kako se na crvenom tepihu zaustavljaju svi pogledi.
Špansko ostvarenje scenariste Fernanda Leona de Aranoe je prikazano u zapadnom Holivudu, a prije projekcije su crvenim tepihom prošetali Piter Sarsgard, Havijer Bardem i mnogobrojna ekipa koja je učestvovala u kreiranju ove drame. Između ostalog, pojavila se i Penelope Kruz koja igra Kolumbijku Vidržiniju Valjeho i vrijeme je stalo.

Penelope na premijeri
Penelope na premijeri Foto: Profimedia

Plava svilena haljina, upečatljive zlatne minđuše i sandale sa visokom štiklom. Toliko jednostavno, a opet ubitačno kada ih nosi ona. Nije novost da glumica privlači pažnju gdje god se pojavi, ali je jarko plava boja haljine doprinijela da 44-godišnju brinetu vidimo u jednom od najboljih izdanja u posljednje vrijeme.

Veliku podršku tokom snimanja imala je u suprugu Havijeru Bardemu, ali je u intervjuu tokom premijere priznala da je bilo teško održati harmoniju tokom snimanja dramatičnih scena.

“Uloge su jako teške, imaju svoje tamne strane i dosta je neprijatnih scena u kojima žena koju igram doživljava emocionalne krahove zbog veze sa Pablom Eskobarom”, rekla je Penelope i dodala da se trudi da svoje uloge “ne nosi sa sobom kući”, ali i da su ona i suprug sve vrijeme štitili jedno drugo od naleta emocija.

Film “Escobar”, koji je kod nas preveden kao “Voljeti Eskobara” trenutno se prikazuje u bioskopima.

Izvor: Noizz.rs

Komentariši

Vaš e-mail neće biti objavljen. Podaci koji su neophodni obilježeni su znakom *