Kokoškov odvodi Teovog saigrača i prijatelja?

Objavljeno: 18.9.2018.


Finiks Sansi nameravaju da angažuju beka Los Anđeles Klipersa Patrika Beverlija, javlja poznati NBA insajder Šems Čaranija.
Devin Buker, glavna zvezda tima Igora Kokoškova je povređen i moraće zbog šake da propusti jedan period, a na tom mestu “Suncima” svakako treba još jedan čovek.

“Njima svakako treba plejmejker i rečeno mi je da hoće Patrika Beverlija i da im je on na vrhu liste slobodnih agenata”, kaže Čaranija.

On dodaje da je Beverli taj koji pomaže drugim igračima i Šems podseća da je upravo Beverli bio u Hjustonu kada je Džejms Harden počeo da igra košarku na MVP nivou.

“Na isti način ga gledaju u Finiksu. Njegov bivši saigrač Trevor Ariza je u Finiksu i siguran sam da su pričali. Problem je cena. Finiks je jedino voljan da se odrekne pikova druge runde drafta, a Klipersi kao i svaki drugi tim koji zna da ovima treba plej, tražiće pika prve runde i to pitanje će se rešiti pre kraja priprema”, kaže Čaranija.

Da podsetimo, srpski plej Miloš Teodosić i Patrik Beverli su igrali zajedno u Olimpijakosu i od tada su u dobrim odnosima. Beverli je više puta napomenuo da mu je drago što je Teodosić otišao “preko bare”.

Komentariši

Vaš e-mail neće biti objavljen. Podaci koji su neophodni obilježeni su znakom *