Ana Ivanović ponovo na meti kritika, da li je zaista toliko mršava?

Objavljeno: 18.9.2018.


Naša bivša teniserka Ana Ivanović i fudbaler Bastijan Švajnštager su jedan od omiljenijih parova na svetu, a koji ne dolaze iz sveta filma, zbog svoje harizme, šarma i osmeha…
Kao i kod svih slavnih, svaka njihova objava na društvenim mrežama se pomno prati i analizira, a fanovi ih doživljavaju toliko prisno, da se zbog nekih stvari koje uoče iskreno zabrinu, te im to i saopšte u komentarima.

Ovoga puta Ana i Bastijan su izašli na ručak u Čikagu, opušteni u sportskim kombinacijama, a Ana je podelila nekoliko fotografija uz reči: “Divno je biti na ručku sa mojim mužićem. PS: Suknja mi nije bila ovako izgužvana pre ručka!” – napisala je ona uz post.

Ipak, prvo što je palo u oči svima je da Ana izgleda mršavo (jer su joj noge pretanke!?), te su usledili dobronamerni saveti: “Ana, neka se Bastijan penzioniše, izgledaš umorno i premršavo, vreme je da se malo i on brine o tebi; Devojko draga preslatka si, ali jedi nešto!; Ana mi te volimo, ali zaista si mnogo mršava!”

Sve bi to bilo uredu, da ljudi ne zaboravljaju da je Ana visoka 1,84m, da je bivši sportista i da se hrani zdravo, jer samo zbog obuće i načina na koji je stala ona izgleda “mršavije”, barem se nama tako čini.

Pogledajte kako je izgledala nedavno na plaži, da li joj fali neki kilogram?

Foto: Instagram

Izvor: Hellomagazin

Komentariši

Vaš e-mail neće biti objavljen. Podaci koji su neophodni obilježeni su znakom *