Lejkersi favoriti za NBA prsten? Volton: Apsolutno

Objavljeno: 17.9.2018.


Trener košarkaša Los Anđeles Lejkersa Luk Volton veruje da je njegova ekipa jedan od glavnih favorita za šampionski NBA prsten.
Volton je jedan od najmlađih trenera u ekipi, a ima jako težak posao u vođenju čuvenih LA Lejkersa.

Njegova ekipa je donekle imala ulogu u razvijanju igrača za budućnost, ali se sve to promenilo kada je letos došao najbolji košarkaš današnjice Lebron Džejms.

Uz Džejmsa nisu došle neke velike zvezde već Ražon Rondo, Džavejl Megi, Majkl Bizli i Lens Stivenson, ali je svaka ekipa koju predstavlja Lebron automatski kandidat za Finale.

“U septembru verovatno nismo favoriti, ali kada dođu april i plej-of? Apsolutno mislim da jesmo. Potrebno je vreme, nikada ne možete samo da ‘nabacate’ tim i odmah postanete konkurenti za titulu. O tome će se raditi u regularnom delu sezonu ove godine, da se ovi momci uigraju i upoznaju. Mislim da ćemo tokom sezone, kada dođe plej-of, ako sve bude išlo po planu definitivno biti favoriti”, rekao je Volton.

Realno gledano, Lejkersi nemaju tim za osvajanje NBA ove godine, jer im je, pored Lebrona, apsolutno potreban još barem jedan superstar. Ipak, imaju dobru “srž” ekipe za sledeću godinu, a do tada bi trebalo da se iskristališe ko će nastavljati da radi sa Džejmsom, a ko ne.

Foto. Getty

Izvor. B92

Komentariši

Vaš e-mail neće biti objavljen. Podaci koji su neophodni obilježeni su znakom *