Izmislio je sopstvenu otmicu da bi s ortacima izašao u grad i brzo se pokajao

Objavljeno: 17.9.2018.


Britanac Li Ford (45) izrežirao je sopstvenu otmicu samo da bi mogao da izađe u grad i pije sa ortacima. Od svoje uplašene trudne djevojke Zoi Dojl tražio je 80 funti otkupnine. Tokom večeri, dok se provodio u svom društvu, nekoliko puta je nazvao Zoi tvrdeći da će mu otmičari slomiti noge, odsjeći genitalije i prosuti vruću vodu na njega ako im ne uplati novac.
Li i Zoi Foto: Facebook / Facebook

Zoi je naravno obavijestila policiju koja je pokrenula akciju istrage vrijednu 30.000 funti. Ubrzo su uvidjeli da su Fordove tvrdnje lažne jer ga je jedna kamera za nadzor snimila dok je sa ortacima izlazio iz prodavnice noseći alkoholna pića u rukama.

Li je zaradio četvoromjesečnu zatvorsku kaznu i tako propustio rođenje svoga djeteta. Njegova djevojka mu je sve oprostila:

– U početku sam mislila da se zafrkava, ali zvučao je zaista uplašeno. Tokom prvog razgovora prekinula se veza, a onda je nazvao ponovno. Čula sam čovjeka koji u pozadini viče da će Liju slomiti noge i politi ga vrućom vodom. Bila sam u panici, a moj dečko je vrištao i molio me za pomoć- kaže Zoi koja je na naveden broj računa prebacila traženih 80 funti. To je bio sav novac koji je imala na računu.

Policija je poslala helikopter da traga za Lijem i na teren je poslala pregovarača. Dan kasnije Ford je sam došao kući. Odmah su ga ispitali i uhapsili.

Rekao je da su ga na sve nagovorili prijatelji i priznao je sve što mu se stavlja ne teret. Kada je izašao iz zatvora Zoi je pomirljivim tonom rekla:

– Ispao je totalni idiot, to sam mu jasno rekla. Ali, to je bila samo jedna turbulencija u našoj vezi koja je inače vrlo jaka. Znam da me on voli i da će za mene sve učiniti. Zbog toga zaslužuje novu priliku.

Poslije nove prilike Zoi i Li su dobili i bebu.

Izvor: 24sata.hr

Komentariši

Vaš e-mail neće biti objavljen. Podaci koji su neophodni obilježeni su znakom *