Bejlu prija odlazak Ronalda: Sada je opuštenije, ne radi se o jednom igraču

Objavljeno: 17.9.2018.


Fudbaler Real Madrida Geret Bejl dao je svoje mišljenje o životu u tom klubu nakon odlaska portugalske zvezde Kristijana Ronalda.
Kristijano je proveo devet godina u Realu, sa kojim je osvojio četiri Lige šampiona i dve LaLige, a sada se za 100 miliona evra preselio u Torin0 kako bi igrao za Juventus.

Real ne igra ništa lošije bez Ronalda, barem za sada, i u četiri kola španskog prvenstva imaju tri pobede i jedan remi.

“Logično je da stvari budu drugačije kada više nemamo tako veliko ime u ekipi. Mislim da je sve malo opuštenije i da smo sada više tim, da radimo kao zajednica, nego što se sve radi o jednom igraču, rekao je Bejl.

Bejl je u finalu Lige šampiona prošle sezone protiv Liverpula postigao dva spektakuklarna gola, a najbolji su bile “makazice” kojima je “završio” Lorisa Karijusa, golmana Liverpula.

Taj gol, nekako, nije ušao u najuži izbor za UEFA gol sezone, a isti potez Kristijana Ronalda protiv Juventusa je završio na prvom mestu.

“Ne znam kako taj gol nije bio ni na listi. Želim da znam ko je odlučivao o tome jer ih treba otpustiti. Da li je bio bolji od Ronaldovog? Nije na meni da kažem”, jasan je Bejl.

Foto: Getty

Izvor. B92

Komentariši

Vaš e-mail neće biti objavljen. Podaci koji su neophodni obilježeni su znakom *