Novaku se svidjela fotelja predsjednika Zvezde

Objavljeno: 16.9.2018.


Novak Đoković, najbolji srpski teniser, bio je u poseti Crvenoj zvezdi na utakmici sa Radnikom iz Surdulice u osmom kolu Superlige Srbije.
Šampion Vimbldona i US opena iz ove godine boravio je na stadionu “Rajko Mitić” gde je gledao kako Zvezda dobija Radnik sa ubedljivih 6:0.

On je pred početak meča posetio igrače u svlačionici, a potom je sa tribina pratio duel.

“Jako sam srećan, nisam imao puno puta prilike da pristustvujem utakmicama u poslednjih 4-5 godina. Svaku priliku koristim da pogledam košarkašku ili fudbalsku utakmicu. Vlada velika euforija među navijačima jer se Zvezda kvalifikovala za Ligu šampiona prvi put posle toliko godina. Nažalost neću moći da ih bodrim uživo jer moram da putujem, ali ukazala se prilika da dođem na stadionu i imao sam čast da ih vidim u svlačionici”, rekao je Novak za “Zvezda TV”.

Đoković se dotakao i priče da nebitno protiv koga igra Zvezda da bi stadion trebalo da bude ispunjen.

“Svi vrlo dobro znamo veličinu kluba. U suštini ona ekipa iz 80-tih i 90-ih godina je bila najbolja u Evropi, nakon toga je došao teži period ratovi i tako dalje… Prosto se izgubila ta neka žar da ljudi dolaze na svaku utakmicu. Ali ovim ulaskom u Ligu šampiona taj duh se ponovo vratio, a ako ja mogu kao Zvezdaš da pozovem sve naviječ da prisustvujuju svakoj mogućoj utakmici, evo to ovom prilikom radim”, dodao je Novak.

Srpski teniser pohvalio je igrača za pristup utakmici, još jednom podsetio kako je pratio meč u Salcburgu, a potom rekao da se nada da će odgledati barem jedan meč u Ligi šampiona.

Takođe, Đoković je na kraju bio u kabinetu predsednik Svetozara Mijailovića, gde je seo na stolicu i kroz smeh rekao: “Sviđa mi se fotelja“. Tu su se svi nasmejali, a neko je iz pozadine dobacio: “Tozo gotov si na izborima ako se Nole kandiduje“. Novak je potom ustao i rekao da je to fotelja za predsednika Mijailovića i zahvalio mu se na gostoprimstvu.

Izvor: B92

Komentariši

Vaš e-mail neće biti objavljen. Podaci koji su neophodni obilježeni su znakom *